ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ιδού γιατί ΞΑΦΝΙΚΑ σταματάνε τα μέτρα. Ποιος είναι ο τελικός σκοπός [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Ο ΠΟΥ και η ΕΕ ετοιμάζουν νομοθεσία που θα υπογραφεί το Μάϊο του 2022, από 194 χώρες που δίνει ηγεμονικές αρμοδιότητες, πάνω ακόμα και από το Σύνταγμα, στους Υπουργούς Υγείας κάθε χώρας ώστε να ‘σώσουν’ μια χώρα σε περίπτωση μελλοντικής ‘πανδημίας’.
Έχοντας ήδη αλλάξει τον όρο του τι εστί πανδημία παγκοσμίως (‘κρούσματα’ αντί θάνατοι) θα μπορούν κατά το δοκούν να χρησιμοποιήσουν το στρατό των Ηνωμένων Εθνών ώστε να καταπνίξουν τον όποιο κίνδυνο εξέγερσης..εεε ‘πανδημίας’.

Φερ ειπείν εάν σήμερα είχαμε 1η Ιουνίου 2022, η χώρα που θα είχε μεγάλη επικινδυνότητα και πολλά κρούσματα θα ήταν ο Καναδάς..
Να θυμίσουμε πως:
1) ο πρόεδρος του ΠΟΥ, Τέντρος Αντάνομ, πρόσφατα είχε δηλώσει πως η πανδημία θα τελειώσει το καλοκαίρι του 2022. Θέλει να καθησυχάσει για να περάσει απαρατήρητος ο νόμος; Πιθανότατα.
2) ο πρόεδρος του ΠΟΥ εκλέγεται από τους Υπουργούς Υγείας κάθε χώρας
Η λύση;

Εάν περιμένουμε να δούμε, τι θα γίνει στο Καναδά, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Όλα ειναι γραμμένα στην Αγία γραφή και θα γίνουν. Πρέπει να φτάσει η ανομία στο πλήρες για να έρθει ο μόνος σωτήρας να κάνει κρίση στους αμετανόητους και σωτηρία στους δικούς του. Μόνο με προσευχή και πίστη στο όνομα του Ιησού θα νικήσουμε. Δυστυχώς όσο και να προσπαθούμε δεν μπορούμε να ανατρέψουμε το σχέδιο , γιατι πρέπει όλα να εκπληρωθούν έως την τελευταία τελεία.

  2. Ήρθε η ωρα στο παρά ένα ειμαστε.Λαδωστε τα σιδερικα.

  3. Μην τολμήσετε και βάλετε υπογραφές!!! Πρώτα από όλα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το τι θα πει ο λαός. Όλα τα άλλα είναι παράνομα.

    1. Pater ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.
      ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΜΟΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
      ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

  4. Πρωτα απ ολα καλη πεινα συμπατριωτες και ματασυζηταμε!
    Μας μετατρεψανε σε χωρα του ανατολικου μπλοκ του 1990!
    Κι αν μπει ο Ρωσος Ουκρανια μερια παπαλα το αλευρακι παπαλα και το γκαζακι!

  5. ΤΟ 2025 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!

  6. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ

  7. Πάλι θα σκίσουμε καλσόν από τον καναπέ με φραπέ και τσιγαριά. Μιλάμε για μεγάλο αγώνα. Ο καναπές έχει βουλιάξει και το τασάκι ξεχείλισε από γόπες.

    1. ΣΩΣΤΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ THE NIGHT ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

  8. Γιατί τώρα που δεν έχει ψηφιστεί στην Αυστραλία δεν εφαρμόζεται;;;
    Τα ποσοστά εμβολιασμού καθορίζουν το είδος των μέτρων που επιβάλλονται.

  9. Είμαστε καταδικασμένοι να δεχτούμε τα πάντα λόγω της ανικανότητας και της δειλίας μας.

  10. Και αυτός που γράφει το άρθρο πως το τεκμηριώνει; Καλό είναι να έχουμε και ένα πειστήριο πριν αρχίσουμε την εξέγερση εναντίον των μηχανών…

  11. Περνάνε δηλαδή σε ολοκλήρωση της νέας τάξης. Ένα παγκόσμιο κράτος και αναμένεται και ο ένας παγκόσμιος δικτάτωρ. Και οι ορδές των σφραγισμένων σκλάβων από κάτω. Φαίνεται τώρα να κάνουν πίσω στα μέτρα αλλά πιθανόν για να επανέλθουν δριμύτεροι. Θα δείξει.

  12. ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ..ΗΔΗ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ…

Comments are closed.