ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ Ο “ΣΚΑΦΑΤΟΣ” ΚΑΙ “ΠΟΥΡΑΤΟΣ” ΑΛΕΞΗΣ: “Ναι, ήμουν τρεις ημέρες στο σκάφος της Κατερίνας!” – Φανταστείτε που αλλού έχει πάει!!!

Κοινοποίηση:
tsipras_11

Ο Αλέξης Τσίπρας, παραδέχτηκε μεγαλοπρεπώς ότι ήταν στο κότερο της Παναγοπούλου!

Φανταστείτε τι άλλα κρύβει!

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα:

“Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια, έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου η οποία ήταν σύζυγος του θανόντος Παναγόπουλου ενός εφοπλιστή που ποτέ στην ζωή του δεν ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζουμε διαπλοκή, κοινής εκτίμησης πιστεύω και από την παράταξή σας, και είναι γνωστό επίσης ότι η σχέση αυτή είναι σχέση συνεργατική. Όπως και ότι ο Παναγόπουλος δεν ήταν φτωχός ήταν πλούσιος. Ήταν γνωστό σε όλους σας, στο σύστημα σας».

Τον Δεκαπενταύγουστο, δεν θρηνούσατε εσείς για το Μάτι τότε, ήσασταν σε ελικόπτερα και κάνατε μεταφορές σε σπίτια εφοπλιστών που είναι καναλάρχες. Είναι γνωστό σε όλους και στο σύστημά σας ότι πήγα φιλοξενήθηκα τρεις μέρες στο σκάφος της συνεργάτιδας μου τον Δεκαπενταύγουστο. Και είναι γνωστό, το έγραψαν τα μέσα του κ. Μαρινάκη που σας στηρίζουν, τέλη Σεπτέμβρη, το 2018.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε. Εάν μου το ζητούσατε, θα σας έδινα εγώ φωτογραφίες μου, έχω βγάλει και με το προσωπικό φωτογραφίες, θα σας έδινα και μία με ψαροντούφεκο εάν σας αρέσει να έχετε φωτογραφίες πιο ευχάριστες από άλλες που βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύεται προκειμένου να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Είναι ντροπή σας.

Ότι έχω το έχω δημόσια και δεν έχω να κρύψω τίποτε. Ούτε τις γνωριμίες μου, ούτε τους συνεργάτες μου ούτε τους φίλους μου. Δεν έχω εξοχικό στην Τήνο, μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens.Δεν έχω σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Δεν υπήρξα ποτέ τρόφιμος της Siemens…”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: