ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – “ΦΛΟΓΕΣ” ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

Κοινοποίηση:
1

(Νεότερη ενημέρωση)

Διαψεύδει μέσω του δικηγόρου της η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, τ’ ότι «διέσπειρε τον κορωνοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη». Το ίδιο υποστήριξε και ο πατέρας της σε δηλώσεις του. 

Με μια ανακοίνωση ο δικηγόρος Τέλλος Αγαπηνός, διαψεύδει ότι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορωνοϊό σε πάρτι στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρω τα κάτωθι:

1. Η εντολέας μου ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσμένους της όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήμερα.

2. Η εντολέας μου αποτελεί αριστούχο φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, όπου βρισκόταν κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που τις καταλογίζονται.

3. Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020. Σημειώνεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί 289 χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και 40.883 θάνατοι.

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σοβαρότητα των συκοφαντιών που εξαπολύονται εις βάρος της κ. Μπέτα και της οικογενείας της αναφορικά με ένα τόσο ευαίσθητο ιατρικό ζήτημα, το οποίο η ίδια υπέμεινε μόνη της σε μία χώρα που έχει σημειώσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

4. Η εντολέας μου ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι . Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη καθότι η εντολέας μου έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.
5. Όλες δε οι υποτιθέμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι συγγενικά της πρόσωπα νοσηλεύονται στη εντατική αποτελούν αισχρά ψεύδη και αντιβαίνουν σε κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, καθότι ουδείς επικοινώνησε με την ίδια ή τους συγγενείς της ώστε να τα διασταυρώσει, ως όφειλε.

6. Η εντολέας μου σεβόμενη την ανησυχία του κοινού για το κρίσιμο ζήτημα της διασποράς του ιού COVID-19 και προφυλάσσοντας το κοινό από την διασπορά ψευδών ειδήσεων που ήδη έχουν προκαλέσει πανικό στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης αδίκως (τουλάχιστον κατά το βαθμό που την αφορά και την εμπλέκει) ενημερώνει τους συντάκτες δημοσιογράφους για τα ανωτέρω αδιαμφησβήτητα γεγονότα ώστε να πράξουν τα δέοντα αποσύροντας τα αναφερόμενα ανακριβή δημοσιεύματα και αποκαθιστώντας μέσω της παρούσας την αλήθεια, θέτει δε τον εαυτό της στη διάθεσή τους για προσωπική επικοινωνία οιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα καταστεί προφανής ο σκοπός κερδοσκοπίας διά της διασποράς αναληθών γεγονότων, ενώ σημειώνεται ότι η ανωτέρω συμπεριφορά τιμωρείται αυστηρά από το άρθρο 191 του νέου Ποινικού Κώδικα: «Διασπορά ψευδών ειδήσεων» : 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον
τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή».

(Προηγούμενη ενημέρωση)

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα είναι η φοιτήτρια που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και διέσπειρε τον κορονοϊό στους καλεσμένους της, κυρίως νέους ανθρώπους που ανήκουν στην ελίτ της συμπρωτεύουσας.
Όταν ξέσπασε ο κορονοϊός, η 26χρονη νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of London, ενώ επαναπατρίστηκε προ ολίγων ημερών, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδικώς.

Δείτε εδώ την συνέχεια

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Παιδιά με το μαλακό τα σχόλια, γιατί θα κατεβάσει ο πατέρας του γόνου….τίποτα μπράβους (μια υπόθεση κάνω, όχι ότι είναι gangster…) και μετά θα λένε ότι “ήταν ατύχημα” και η “κακιά στιγμή” και δεν κατάλαβα πως βρέθηκε το μαχαίρι μου στην κοιλιά του και ήτανε καλό παιδί κλπ κλπ κλπ ξέρετε εσείς……οι θαυμαστές….

    1. Πρόκειται για “επιχειρηματία” σαν της Ζακύνθου, που προέρχεται “από μία από τις καλύτερες οικογένειες του νησιού” κατά την πεθερά;

      1. Ναι ναι… εκ των καλυτέρων μαφ….οικογενειών !!!!

  2. Βασικά στα π@@@@ια μας αλλά έτσι τζόγος να γίνεται !!! Να θυμώνουν οι θαυμαστές της τραγουδιάρας και να γελάμε εμείς !!! Ποιος ασχολείται με τα σούργελα !!!

  3. Εχω γνωρισει ιατρους απο Βουλγαρια και Ρουμανια που εγραφαν τα ρηματα με “ο”. Οχι 13, ουτε τη βαση δεν επιαναν….

  4. Πάντως μεγάλο εξελικτικό άλμα να είσαι αριστούχος του city όταν είσαι από μάνα που δεν κατάφερε να τελειώσει το δημοτικό… μπράβο στο κορίτσι.θα πήρε από τον πατέρα της..

    1. Με 200.000 – 300.000 λίρες μπορείς να γίνεις ότι θέλεις !!!! Καλό πορτοφόλι να έχεις και όρεξη να μοιράζεις πεντακοσάρικα !!! Σε λίγα χρόνια ο γόνος (τρομάρα σας) θα είναι τακτοποιημένος σε μια καλή δημόσια θεσούλα (ο μπαμπάς με τόσα κονέ στη νύχτα…) και ο μήνας έχει εννιά !!!!

  5. κανανε τις μακακιες τους και τωρα βγαλανε τον δικηγορο να ξεστομιζει απειλες…
    απο τα ατομα που ηταν στο παρτυ ενα δεν βγαινει να πει την αληθεια οτι η πριγκιπισσα τα γραφει ολα στα παλια της τα παπουτσια…καταλαβαινετε τι νουμερα ηταν αυτα στο παρτυ, φοβουνται μην στενοχωρησουν την “φοιτητρια” και δεν τους ξανακαλεσει
    τι ειναι αυτο πρωτο τεστ γρηγορο αρνητικο και το δευτερο πιο αργο θετικο
    τι γελοιοτητες …να μαζεψουν την κορη τους αλλα εδω δεν μαζευεται η μαμα
    πισω στο φουστανο για επισκευη….

  6. Σαπίλα. Να πεθάνουν οικογενειακως. Ψοφος. Άσχημες και λεπρες.

  7. Κανονικα ολοι αυτοι οι τυποι που τα πεντοχιλιαρα τα εχουν για γαριδακια επρεπε να καθονται στο σκαμνι για προκληση θανατηφορας σωματικης βλαβης απο προθεση με τις αντιστοιχες ποινικες και αστικες κυρωσεις και θα βλεπαμε ποιοι θα τολμουσαν να σπασουν τις καραντινες.

    1. Ρε αρρωστημένε δες την μούρη σου στον καθρέπτη καλύτερα. Αμέσως επειδή είναι κόρη..γνωστής τραγουδίστριας δηλαδή έχει κάποιο χρήμα και δεν είναι στην πείνα να κάτσει στο σκαμνί, να της τα βουτήξουν όλα ν ατην στείλουμε στην ψυρού και και..
      Ο άλλος πιο κάτω την έβγαλε οτι δωροδώκησε για το πτυχίο..ο εξυπνάκιας….φτου σας ρε ζώα…συγνώμη στα ζώα!!!

  8. Με μερικές καλές δωρεές στο Law school of London το στουρνάρι παίρνει πτυχίο και βγαίνει δικηγόρος….Ούτε λόγος να σπουδάσει στην Ελλάδα….μπας κλας……της τραγουδιάρας η κόρη…απαπαπα….αυτά είναι για κάτι κορόιδα που τους βγαίνει η Παναγία στο διάβασμα (και δουλεύουν συγχρόνως) για να πάρουν το πτυχίο (και να φύγουν μετά στο εξωτερικό…)

    1. Εσύ πάντως δεν σπουδασες πουθενά στουρναρι μου… Ξυδακι!

      1. Τράβα στα μπουζούκια να αποθεώσεις την τραγουδιάρα σου, να δώσεις 200,00 ευρώ για το αλκοόλ που θα σε ποτίσουν, βάλε το μίνι σου μπας και βρεις χορηγό και άσε τα σχόλια !!!

  9. Όλοι οι φραγκάτοι βγαίνουν στο εξωτερικό για σπουδές και αυτό είναι πολύ φυσικό, γιατί αν βγάλεις το λύκειο με 13 (με το ζόρι) δύσκολα περνάς Ιατρική ή Νομική….Χαχαχαχαχαχαχα !!!! Και μετά φυσικά μια καλοπληρωμένη θέση στο δημόσιο…..Βλάχοι νεόπλουτοι….Όσα φράγκα και να βγάλεις τη νοοτροπία της στάνης δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ !!!

    1. Δεν ξέρω για τη Νομική αλλά την Ιατρική ένας μαθητής του 13 δεν την τελειώνει ούτε στην Βουλγαρία. Συμφωνώ κατά τα άλλα με το σχόλιο σου αλλά κάπου διακρίνω πολύ κόμπλεξ κατωτεροτητας… Εσύ τι σπουδαστές και που?

    2. Εσύ αφραγκε κομπλεξικε μαθητή του 10 τι τελείωσες? Τη μεγάλη της στανης σχολή?

      1. Το πόσο αγράμματος και μπουζουκόπληκτος είσαι φαίνεται από τον τίτλο του ονόματός σου (Αντε ρε…). Είσαι λαϊκός τύπος και θίχτηκες λίγο το καταλαβαίνω. Να πας τώρα να κλείσεις τραπέζι στην τραγουδιάρα σου, για να συνεισφέρεις και συ στα δίδακτρα της μονάκριβης….κορόιδο !!!! Ξέρεις τι θα πει να “συνεισφέρεις”..?

    3. Με βαθμό 13 Ιατρική δεν τελειώνεις πουθενά… Τουλάχιστον όχι με την αξία σου.. Αλλά αν δεν ξέρεις (όπως είναι ολοφανερο) μην μιλάς κομπλεξικε φουκαρα που μια ζωή στη στάνη την πέρασες και εκεί θα παραμείνεις! Καρφί δεν μου καίγεται για το πουτανακι και το πάρτυ της, τα λεφτά δεν σε κάνουν ανθρωπο, αλλά, όπως φαίνεται και απ το σχόλιο σου, ούτε και η μιζέρια…

      1. Σου θίξαμε την τραγουδιάρα λαϊκέ τύπε ?Αντε στα μπουζούκια να την αποθεώσεις και να ξεδώσεις. Μην ξεχάσεις να πληρώσεις τα δίδακτρα της κόρης….

    4. Τι ωραία που τα γράφω !!! Παρεξηγήθηκαν όλοι οι μπουζουκόβιοι !!! Και μπουζουκοκέφαλοι συγχρόνως !!!

  10. Εδω η μανα της κανει κολλητη παρεα με κουνηστους και δε ντρεπεται στην ηλικια της βγηκε σαν χαζοχαρουμενη και σε κατι καναλια φετος. Η ΝΤΠ προχωραει προσω ολοταχως… Π@ρτουζες στα μπαρακια της Μυκονου, γαβ@λαδες κοκλ#νηδες και ΣΙΑ τα νεα προτυπα της νεολερας. ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΡΕ ΝΟΕΛΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΜΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ; ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ? ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

  11. ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ . ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΤΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΡΑΓΚΑΤΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΜΕ ΚΑΨΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    1. Πραγματικά, δεν ξέρω τι έγινε με τον μούλο, αλλά αγωνιώ…

Comments are closed.