ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Όταν εγκαινίαζε την Ε.Ο Αθηνών – Πατρών ο Τσίπρας και τη συνέχιζε ο Κούλης – Ένα χάρτινο έργο έκλεισε με λίγη βροχή κλείσει

Κοινοποίηση:
δφ

Ήταν το 2017 οταν διαβάζαμε τα εξής για το νέο μεγάλο έργο που θα… αναβάθμιζε το οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Διαβάζαμε τότε:

Τέλος στην ταλαιπωρία για τους χιλιάδες οδηγούς που κινούνται στον οδικό άξονα Αθηνών – Πάτρας, σε μια διαδρομή που μέχρι πρότινος ήταν μία από τις πλέον επικίνδυνες της Ευρώπης, έρχεται να δώσει ο νέος αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Πατρών.

Το νέο οδικό τμήμα έχει μήκος 120 χιλιόμετρα, δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κεντρική νησίδα διαχωριστική και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) και φέρνει την Πάτρα πια πολύ κοντά στην Αθήνα, αφού πλέον η απόσταση χρονικά θα είναι 1 ώρα και 40 λεπτά. 

Το έργο έχει ολοκληρωθεί στο 95%. Στο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου από Κόρινθο έως Πάτρα υπάρχουν 12 καινούργια τούνελ, από τα οποία τα 10 έχουν ήδη δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο θα δοθούν αύριο με τα εγκαίνια.

Γέλαγε σαν γύφτικο σκερπάνι ο Τσίπρας στα εγκαίνια, συνέχισε την παρωδία ο Κούλης. Τώρα η εθνική οδός έκλεισε με λίγο νερό της βροχής. Τα λεφτά των φορολογουμένων κυριολεκτικά στα σκουπίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: