ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ανακάλυψαν στην Σιγκαπούρη μετά από (την πρώτη) ενδελεχή νεκροψία σε νεκρό από κορονοϊό…

Κοινοποίηση:
sigkapouri_ape

Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε αυτοψία (νεκροψία) ενός πτώματος COVID-19. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός, αλλά μάλλον ως βακτήριο που έχει εκτεθεί σε ακτινοβολία και προκαλεί ανθρώπινο θάνατο με πήξη στο αίμα.


Διαπιστώθηκε ότι η νόσος Covid-19 προκαλεί θρόμβους αίματος, γεγονός που οδηγεί σε πήξη του αίματος στον άνθρωπο και προκαλεί θρόμβο αίματος στις φλέβες, καθιστώντας δύσκολο για ένα άτομο να αναπνεύσει. Επειδή ο εγκέφαλος, η καρδιά και οι πνεύμονες δεν μπορούν να λάβουν οξυγόνο, προκαλώντας τους ανθρώπους να πεθάνουν γρήγορα.
Για να βρουν την αιτία της έλλειψης αναπνευστικής δύναμης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και πραγματοποίησαν αυτοψία στο COVID-19. Αφού οι γιατροί άνοιξαν και εξέτασαν προσεκτικά τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος, παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία ήταν διασταλμένα και γεμάτα με θρόμβους αίματος, γεγονός που εμπόδισε τη ροή του αίματος και επίσης μείωσε τη ροή του οξυγόνου στο σώμα προκαλεί το θάνατο του ασθενούς. Αφού έμαθε για αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας covid-19 και έδωσε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης εκκένωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.
Μετά από μια περίοδο επιστημονικής ανακάλυψης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη εξήγησαν τη μέθοδο θεραπείας λέγοντας ότι η ασθένεια ήταν μια παγκόσμια φάρσα: «Δεν είναι τίποτα παρά ενδαγγειακή πήξη (θρόμβοι αίματος) και μια μέθοδος θεραπείας.
αντιβιοτικά δισκία
Αντιφλεγμονώδες και
Πάρτε αντιπηκτικά (ασπιρίνη).
Αυτό δείχνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί.
Σύμφωνα με άλλους επιστήμονες της Σιγκαπούρης, οι αναπνευστήρες και μια μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για το σκοπό αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Σιγκαπούρη.
Κίνα το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ την έκθεσή της.
Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένειά σας, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους και τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορέσουν να αποτινάξουν το φόβο του Covid-19 και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για βακτήρια που έχουν εκτεθεί μόνο σε ακτινοβολία. Μόνο τα άτομα με πολύ χαμηλή ανοσία πρέπει να είναι προσεκτικά. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία. Τα θύματα θα πρέπει να λαμβάνουν Asprin-100mg και Apronik ή παρακεταμόλη 650mg.
Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πλυση εγκεφαλου καθε μερα απο τα καναλια και τα σάιτ. Βλέπεις βελονα να μπήγεται 2 ποντους και βλεπεις στον υπνο σου θριλερ μετα. Σε συνδιασμο με θεωριες συνομωσιας. Τι θα κανει ο ανεμβολιαστος;
    Θα σας πω τι θα κανει. Ειτε αν ειναι δημοσιος υπαλληλος θα παει αθελα του να εμβολιαστει, μη πιστευοντας οτι το εμβολιο θα τον προφυλαξει απο κατι, είτε θα σκυλιάσει , θα πατησει ποδι και θα πει: ΟΧΙ.
    Γιατι θα πει οχι; Κυριως επειδη στο ιντερνετ διαδιδεται οτι οι εμβολιασμενοι θα πεθανουν σε 3 με 5 χρονια λογω εμβολιου. Συν τα περιστατικα αμεσου θανατου ή παρενεργειων που δημοσιευονται. Και επισης ο ανεμβολιαστος βλεπει με καχυποψια την τοση πρεμουρα των τηλεμαϊντανων κλπ στα καναλια να λενε συνεχεια: εμβολιαστειτε, εμβολιαστειτε. Επίσης δημιουργει υποψια στον κοσμο η τοση πρεμουρα της κυβερνησης για εμβολιασμο , ακομα και με ποινη απολυσης. Κάποιοι έχουν κανει θεο το εμβόλιο, το οποιο βεβαια δεν σκοτωνει τον ιο, υποτιθεται τον ξεγελα με ακιδες κλπ. Μέχρι να το καταλαβει ο ιος και να παει απο αλλο δρομο, ηδη αρχισαν με μεταλλαξεις δελτα και ολα τα γραμματα του αλφαβητου. Εγω ένα ξερω: Εναμισυ χρονο ανεμβολιαστος δεν κολησα, απλα φοραω μασκα και αποφευγω συνωστισμους. Αν ειναι να μου λενε καθε εξαμηνο κι αλλη δοση εμβολιου, τους τα χαριζω. Εχουν τρελαθει στο χρημα και οι φαρμακευτικες εταιρειες , κονομησαν τρελα λεφτα και τα μικροβιολογικα εργαστηρια. Καλα για τους πολιτικους, δεν το συζητω, ειναι απλα χαραμοφαηδες και ψευτες. Σε ολα τα κομματα.

  2. μη γινεστε και σεις σαν τους υπολοιπους.οταν ανεβαζετε κατι να δινετε και ενα λινκ που να μπορει να διαπιστωνει καποιος αν αυτο ειναι αληθεις η οχι.αλλιως φτηνη προπαγανδα κανετε και σεις οπως ολοι οι αλλοι.

  3. Γιατί μου διαγράψατε το σχολιο; Κι εσείς σαν τους άλλους είστε; Είπα κάτι που δεν σας άρεσε; Και λοιπόν; Αυτή τη δημοκρατία δεν υποτίθεται ότι προστατεύουμε;

  4. Μόλις μπήκα στο σαιτ του υπουργείου υγείας της Σιγκαπούρης και το μόνο που ανακάλυψα είναι πως όποιο υποργείο υγείας του κόσμου και να επισκεφτείς θα δεις ενορχηστρομένα το ίδιο αφήγημα: μάσκες, απομόνωση, covid pass και εμβολιαστήτε! Δεν είδα τίποτα για νέα αντιμετώπιση του κοβιντ. Επειδή κι εγώ μαζί σας είμαι, παρακαλώ προσέξτε πολύ τι ανεβάζετε. Ο αντίπαλος από κάτι τέτοια πιάνεται και μας λέει ψεκασμένους…

  5. Πολύ καλό θα ήταν αν ήταν αληθινό και όχι fake news. Δυστυχώς βγήκε το υπουργείο στην Σιγκαπούρη και αποκήρυξε αυτήν την είδηση λέγοντας πως τέτοια αυτοψία δεν έγινε ποτέ…

  6. δημοσιεύστε το επίσημο link του υπουργείου της Συγκαπούρης που το αναφέρει αυτό…

  7. Για να βρουν την αιτία της έλλειψης αναπνευστικής δύναμης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και πραγματοποίησαν αυτοψία στο COVID-19. Αφού οι γιατροί άνοιξαν και εξέτασαν προσεκτικά τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος, παρατήρησαν……
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Α΄ΛΗΘΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ , ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΜΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ;
    ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ, ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
    ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΚΡOΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΕΊΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ;
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΘ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ;
    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ

Comments are closed.