Σύρος: Αλβανοί πιάστηκαν στα “χέρια” και βγήκαν μαχαίρια! Συνελήφθη 60χρονος

Κοινοποίηση:
μαχαιρι

Δύο Αλβανοί λογόφεραν εξαιτίας προσωπικών διαφορών στο λιμάνι της Σύρου και κάποια στιγμή άρχισαν να παίζουν ξύλο. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο του άγριου καυγά έφτασε ο πατέρας του ενός εκ των δύο νεαρών, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφερε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έκανε χρήση του μαχαιριού ή απείλησε ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, όταν στον τόπο του καυγά έφτασαν οι Λιμενικοί ο πατέρας του νεαρού φρόντισε να πετάξει το μαχαίρι στη θάλασσα προκειμένου να το ξεφορτωθεί.

Οι Λιμενικοί αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί και αμέσως διατάχθηκε έρευνα με τη συνδρομή δύτη, ο οποίος έπεσε στο νερό και κατάφερε να βρει το μαχαίρι στο βυθό της θάλασσας.

Ο κάτοχος του μαχαιριού συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία και ανακρίνεται στο Λιμεναρχείο Σύρου, το οποίο έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Στη σύλληψη ενός 60χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου, για παράβαση του Ν. 2168/1993 “περί όπλων” (οπλοκατοχή – οπλοφορία).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν τον εν λόγω αλλοδαπό να κινείται πεζός στη χερσαία ζώνη λιμένα Ερμούπολης Σύρου, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από συμβάν διαπληκτισμού μεταξύ νεαρών ατόμων, φέροντας μαχαίρι οικιακής χρήσης.

Ο ανωτέρω μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. , έριξε το μαχαίρι στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Ερμούπολης Σύρου, το οποίο στη συνέχεια με τη συνδρομή επαγγελματία δύτη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: