Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ολούνγκα»

Κοινοποίηση:
Μίκαελ Ολούνγκα

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο τη όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Η αποχώρηση του πρώτου φετινού του σκόρερ Σεντρίκ Μπακαμπού για χατίρι της Αλ Νασρ έχι δημιουργήσει σημαντικό κενό στο κομμάτι που αφορά την επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Με τους Πειραιώτες νε εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που προβάλλουν στον ορίζοντα. Από κάθε μέρος του πλανήτη!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, μία από τις υποθέσεις, όπου οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν είναι εκείνη του Μίκαελ Ολούνγκα της Αλ Ντουχαΐλ. Ο Κενυάτης σέντερ φορ που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, έχει κάνει εξαιρετική σεζόν στο Κατάρ, με απολογισμό 33 γκολ και 4 ασίστ σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 29χρονος στράικερ  φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν φορώντας τις φανέλες των Τζουγκάρνεν και Χιρόνα.

 

Επίσης, έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στο παρελθόν στην κινέζικη Ζιτσένγκ, την Χένγκφενγκ και της ιαπωνική Κασίβα Ρεϊσόλ, ενώ είναι αρχηγός της Εθνικής Κένυας, με την οποία μετράει 21 γκολ σε 48 ματς με το εθνόσημο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: