Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής: «Υπογράφει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Χάμες»

Κοινοποίηση:
Χάμες Ροντρίηγκες

Στη Λατινική Αμερική θα επιστρέψει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Χάμες Ροντρίγκες, ώστε αν συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Ο 32χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, που πέρασε την προηγούμενη σεζόν από τον Ολυμπιακό, είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με πολλούς συλλόγους, όμως φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς.
Συγκεκριμένα, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Χάμες είναι θέμα χρόνου να φτάσει σε οριστική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Την είδηση έβγαλε ο δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ στο «Blue Radio» και την αναμετέδωσαν πολλά Μέσα, όπως η αργεντίνικη «Ole».
Όπως αναφέρει η εν λόγω πηγή, μια ομάδα επιχειρηματιών έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και μέσω αυτών θα αγωνιστεί στο Λα Μπομπονέρα.

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: