Σόι πάει το βασίλειο! Ο ιερέας πατέρας του παπά που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, συνελήφθη να παίζει “μπαρμπούτι”

Κοινοποίηση:
ιερεας

Η προ ημερών σύλληψη οκτώ ατόμων που εντοπίστηκαν να παίζουν μπαρμπούτι σε καφενείο χωριού του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα, προκάλεσε σάλο. Όχι για το ασυνήθιστο του φαινομένου αλλά γιατί μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ένας ιερέας! Ο κληρικός ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης και είναι ο πατέρας του ιερέα που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό της ανήλικης στην Αθήνα!

Ο συλληφθείς (για τα ζάρια στην Άρτα) ιερέας οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ωστόσο η Μητρόπολη δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο καφενείο, συνέλαβαν έξι θαμώνες ηλικίας 54, 59, 78, 66, 67 και 43 χρόνων που συμμετείχαν στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι, ένας από τους οποίους είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι, ενώ ένας 53χρονος που δεν συμμετείχε είχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62,8 γραμμαρίων.

Στο κατάστημα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ένα κουτί με 48 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Από τον χώρο κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια ζάρια και 1.525 ευρώ, ενώ συνελήφθη και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που είχε επιτρέψει το παράνομο παιχνίδι. Σημείωση: Να πούμε ότι ο ιερέας που συνελήφθη στην Άρτα είναι ο πατέρας του Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και συνελήφθη επίσης σήμερα. Ο Ιερέας με την έφεση στο μπαρμπούτι έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για το ίδιο θέμα. . .

Αλλά μετά από επίσημη κίνηση των σχετικών εγγράφων μεταξύ εισαγγελίας Άρτας και Ιεράς Μητρόπολης Άρτης η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Ο Σεβ. Άρτης Καλλίνικος αυτά τα θέματα τα προσέχει όλως ιδιαιτέρως για να μην στραπατσάρουν το προφίλ του και τα λύνει με την βοήθεια του Αστυνομικού Δ/ντή Άρτας με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία. Ενώ ο πρώην Άρτης Σεβ. Ιγνάτιος τα ίδια θέματα και μάλιστα με το ίδιο πρόσωπο τα έλυνε στις αίθουσες των δικαστηρίων πολιτικών και εκκλησιαστικών. Το θέμα ειναι πως αυτός ο Ιερέας με τέτοιο παρελθόν ήταν ακόμη ιερέας. Και έκανε και τα δύο παιδιά του ιερείς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Oι περισσοτεροι απο τους παπαδες τετοιοι και χειροτεροι ειναι.

  2. Χειροτονονιες του Δωδώνης, πρώην Ζακύνθου, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ, πατέρας και γιος…Τι να περιμένεις από τέτοιο δεσπότη;

  3. Ρε συ Στέφανε αφου τα ψάχνεις όλα, ψάξε και άλλο. Οικογενειακή σχέση με τον Ιερώνυμο από όταν ήταν Δεσπότης στη Λιβαδειά, και το γίδι τον ζακυνθου που φωνάζει για τους αντιεμβολιαστες. Προσωπική επιλογή και τοποθέτηση του Ιερώνυμου στα κάτω πατησια. Θα τον θυμηθείτε όλοι κάποια στιγμή τον Χριστόδουλο…

  4. Που ειναι το κακο να παιζεις ενα παιχνιδι;

    Ο κουλης που την παιζει γιατι δεν ειναι νεκρος;

  5. Το κακό ξεκινά από τον δεσπότη που κάνει τέτοια άτομα ιερείς.
    Πολλά λαμόγια θέλουν να γίνουν παπάδες, μόνο για τον μισθό και το σταθερό ωράριο. Αλλά είναι δουλειά του δεσπότη να ξεσκαρτάρει τους αλήτες, τους έκφυλους, και τους παραδόπιστους. Δεν κάνουμε παπά όποιον μας το ζητήσει!

  6. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ στον πάτο.

  7. Καλα δεν επαιζε και Μ.Παρασκευη ζαρια.Πως κανετε ετσι.

Comments are closed.