Σχεδόν γυμνή στη σκηνή των Mad VMA 2022 η Κατερίνα Στικούδη: Απίστευτο γλέντι στο Twitter!

Κοινοποίηση:
madvma-stikoudi-768x461

Εκρηκτική εμφάνιση επεφύλασσε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία απέδειξε περίτρανα ότι η εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου της πριν από μερικούς μήνες, κάθε άλλο παρά την επηρέασαν στις κινήσεις της.

Να θυμίσουμε αρχικά ότι στις 5 Ιουνίου, εκείνη κι ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν το αγγελούδι τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στο μωρό, το οποίο ήρθε στη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, το όνομα Βύρωνας (σ.σ. έτσι ονομάζεται ο πατέρας του Βαγγέλη Σερίφη).

Και αφού κάναμε τις απαραίτητες αναφορές στο κοντινό παρελθόν της, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε… φρέσκα κουλούρια, δηλαδή τα Mad Awards και την παρουσία της.
Το γνωστό αψεγάδιαστο κορμί, το πανέμορφο πρόσωπο, ο «καυτός» χορός… Όλα αυτά «συναντήθηκαν» αρμονικά επί σκηνής και μάγεψαν το κοινό. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς εξάλλου;

Έπειτα ήταν και το… άλλο. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή! Ακομπλεξάριστη, άνετη, αυθεντική show woman.

Και, βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, δεν γινόταν να την αφήσει σε χλωρό κλαρί ο κόσμος του Twitter που είναι ικανός να σχολιάσει ακόμα και το… νυχάκι από το μικρό δάχτυλο του ποδιού της.

Προτού σας αφήσουμε να απολαύσετε το σόου της Στικούδη στα Mad Awards, πάρτε μια γεύση από τα «τιτιβίσματα» που έγιναν για χάρη της.

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Εντελώς κιτσαριό. Ένας Αφρικανός για αλατοπίπερο και μια που σκύβει μπροστά του σαν τη Μαντόνα και όλες τις λαικάντζες των ΗΠΑ και κάργα playback.
    Στη Σπάρτη κατα την αρχαιότητα έβαζαν πρόστιμο σε όποιον έπαιζε κακή μουσική. Καιρός είναι να επανέλθει το μέτρο.

  2. Ποιος ακουει αυτη την ” μουσικη” σκουπιδια, αυτο το χαλι, που πλασαρουν κατι αλητες στην νεολαια;;;;;; Μιλαμε για παρακμη, απο το κακο στο χειροτερο!!!!!! Ουστ ρε που θεωρηστε εσεις ….καλιτεχνες!!!!!!!!

  3. Αυτή πιο συχνά γδύνεται,παρά ντύνεται,έτσι έκανε καριέρα,με το γυμνό

  4. Κορμαρα και μπράβο της, αλλά δεν είναι εικόνα μάνας και συζύγου αυτή.

  5. Οι κινήσεις και το βλέμμα της μου βγάζουν κάτι χυδαίο και δεύτερο. Ξεπερνάει το σεξι αυτή η εικόνα ή όποια παραπέμπει σε αλλού είδους shows. Και κάθε φορά τα ίδια και τα ιδια με κούρασε.

  6. Και μετά αν σας τον ” ακουμπήσει ” κάποιος μυξοκλαιτε σαν κοριτσάκια του κατηχητικού….. Σκουπίδια , πνευματικά απόβλητα , τελειώσατε από τη στιγμή που πάτησαν στη σκηνή οι ΜΑΝOWAR……. Άντε , τα λέμε στους JUDAS PRIEST…….

  7. Χαμαιτυπείο η Ελλάς.. τα πρότυπα της νέας τάξης τράπερ, πόρνη, και η σατανολατρεία προβάλονται ξεκάθαρα, επίσημα και συστηματικά πλέον.
    Τραγούδια που εξαγριώνουν, σε σκηνικά που αποπνέουν θάνατο και διαστροφή, αλλά πλασάρονται ως μόδα, για να καταστρέψουν κάθε εναπομείναν εγκεφαλικό κύτταρο της νεολαίας μας.
    Σύντομα και ανθρωποθυσίες σε ζωντανή αναμετάδοση στο τέλος των τελετών τους.

  8. …..
    Οταν το κορασιο δεν βλεπεται,παρα μονο με μαξιλαροθηκη στο κεφαλι,φροντιζει μονο το υπολοιπο σωμα της….

  9. Ξεφτίλα την εκδίδει κανονικά ο συζηγος αυτα δυστυχώς τα πρότυπα που θέλουν να επιβάλουν μετά ηχορύπανσης!!!! Προσοχη στα νέα παιδιά ας καταλάβουμε ότι εμείς τους κάνουμε διάσημους τα σκουπίδια

  10. Ειναι μ@ναρα και το δείχνει τυχη βουνο ο σαβουρας που εχει δίπλα της.
    Αυτος να την κερατωσει και τι στον κοσμο!!!

  11. Κόμματος η Στικούδη, τώρα τα σαχλόβραβεία με την ατζέντα τους και οι αμερικανιές της ντπ είναι γνωστά και τρισάθλια

  12. μονον για τέτοιο βορβορωδη ήχο έχει φωνή κ. κείνη play back ; κ. στίχους χυδαιους
    ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ.

  13. Ταλενταρα η σκροφα μπραβο της σου πεταει το μουτζο στη μουρη και θεωρειται καλλιτεχνης! Ας ξεχαρμανιασουνε τα καφρολαθροπιθηκια μαζι της! Ελεος με τον ελληνικο πολιτισμο του 21ου αιωνα!

  14. Και ποιός δεν θα ήθελε να ελιμενίσει το καράβι του στο όμορφο λιμανάκι της ή να διαβεί τις σμιλεμένες συμπληγάδες της και να εισέλθει στο τούνελ της απόλαυσης….!!!Αρε Βαγγέλη, τρως καλά…!!!

  15. “γυναίκα για σπίτι”, λέμε (!!!) …
    Αυτά είναι τα πρότυπα της νεολαίας μας, σήμερα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ …
    Η Χώρα χάνεται και οι νέοι μας αποβλακώνονται με ξ@κ@λα τύπου στικούδη, με shows τύπου mad (=sad), με “μουσικές” υποκρούσεις τύπου zoulou, με pride parades κι ένα σωρό άλλα “καλλιτεχνικά” (=εκφυλιστκά) δρώμενα, που ευτελίζουν και υποβαθμίζουν το ανθρώπινο είδος, προκαλώντας ναυτία, έμετο, αηδία …
    “Μπράβο μας” (!!!) … τα καταφέραμε να πάμε πιό κάτω κι απ΄τον πάτο …
    Το ζήτημα, αγαπητοί συνέλληνες, «δεν είναι σε τι κόσμο θ’ αφήσουμε τα παιδιά μας, αλλά τι παιδιά θα αφήσουμε σ’ αυτόν τον κόσμο», όπως έγραψε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, σε μία προσπάθειά του να αφυπνίσει τον ΄Ελληνα και να του επιστήσει την προσοχή για το μαγάρισμα που υφίστανται τα παιδιά του, με “τον άρτον και τα θεάματα” που τους προσφέρουν αφειδώς οι ηγέτες της ντπ για να τα αποπροσανατολίσουν και να τα χειραγωγήσουν …

  16. έχει χαμπίμπια με πολλά λεφτά εκεί. Αλλά σκίζουν πολλές ροδέλες να ξέρεις ‘τραγουδίστρια’. Πληρώνουν και σκίζουν

  17. Είναι κορμάρα αλλά έχει σατανικό βλέμμα.

  18. Μιμητισμός, κακό γούστο, μεγάλη παρακμή για μια χώρα με τέτοια ιστορία.

  19. Η εμφάνιση της Στικούδη εξυπηρετεί στο να δίνουν βάση σε αυτό που βλέπουν και όχι στην αηδία που ακούνε, τοξική μουσική αποχαύνωσης

Comments are closed.