“Σφύριξε και… έληξε”! Τέλος η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
COVID

Η Covid-19 δεν αποτελεί πλέον μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), λέγοντας ότι η Covid τελεί πλέον υπό επαρκή έλεγχο. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς το τέλος της πανδημίας που έχει σκοτώσει περισσότερους από 6,9 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Με μεγάλη ελπίδα δηλώνω ότι η Covid-19 δεν συνιστά πλέον μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία σε διεθνές επίπεδο, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, εκτιμώντας ότι η πανδημία έχει οδηγήσει σε «τουλάχιστον 20 εκατομμύρια» θανάτους, αριθμός σχεδόν τριπλάσιος από τον επίσημο απολογισμό του Οργανισμού.

Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ που στις 30 Ιανουαρίου 2020 είχε κηρύξει ύψιστο επίπεδο συναγερμού του Οργανισμού για την Covid-19 ήρε σήμερα αυτό το επίπεδο συναγερμού.

Η άρση του μέτρου είναι ένα σημάδι της προόδου που έχει σημειώσει ο κόσμος στην καταπολέμηση του ιού, αλλά ο ΠΟΥ έχει πει ότι η Covid-19 είναι εδώ για να μείνει, ακόμα κι αν δεν αποτελεί πλέον κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σκοπος της επιδημιας κοβιτ ηταν να καταστρεψουν την οικονομια της Κινας και να την αποδυναμωσουν (ξεκινησε απο εργαστηριο στην πολη Γιουχάν) διοτι αυτος ειναι ο ακατανικητος εχθρος της Δυσης .Αλλά δεν τους βγηκε και τους γυρισε μπουμερανγκ..Η Κινα ειχε τον τροπο να αποφυγει την παγιδα και την πληρωσε η Δυση..χαχαχα….εχουν γνωση οι φύλακες……μετα πιασαν την Ουκρανια αλλα και παλι θα την πατησουν…

  2. Αργά το θυμήθηκαν οι απατεώνες!!!! αλλά αυτοί δυστυχώς έχουν και άλλα παρόμοια σχέδια και διαθέσεις με μελλοντικές….δικτατορικές πανδημίες!!!!!!

  3. ενταξει τελος ο κορονοιος οπως μας λεει ο ΠΟΥ. Με τα προστιμα του πλευρη τι γινεται., αυτα παραμενουν για να αυγατισουν τα ταμεια , για να δινουν φιλοδωρηματα μ’αυτα

  4. Στα ΜΜΜ που εδώ και αρκετό διάστημα καταργήθηκε η υποχρέωση να φορούν οι επιβάτες μουτσούνα γιατί παραμένουν τα κουρέλια πλαστικά διαχωριστικά στην πλάτη του οδηγού ;

  5. Από αυτά τα 6,9 εκατομμύρια, ζήτημα να φύγανε πραγματικά από Covid οι 200-300.000… πρόκειται για την απάτη όλων των ιστορικών εδώ πέρα.

    1. Μη σου πω 200 η 300 χωρις τις χιλιαδες.
      Ο ψεκας ο αλλος που σου απαντησε ειναι σεσημασμένος μασκοφορος τρυπημενος με αδενοιο χιμπατζη.

Comments are closed.