Συρεγγέλα: Αντί να ασχοληθεί με την ανεργία, προτιμά τον φεμινισμό

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ

Τις δράσεις και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που ενθαρρύνουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, αυξάνουν τη συμμετοχή των γυναικών στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας και διασφαλίζουν την ισότιμη πρόσβαση γυναικών και ανδρών στην αγορά εργασίας παρουσίασε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας σήμερα στο 2ο Συνέδριο Γυναικών:

Σύγχρονες γυναίκες – Πετυχημένες managers που διοργάνωσε το Business Review. «Είμαστε στο πλευρό των γυναικών που θέλουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, στηρίζουμε τις γυναίκες που αγωνίζονται να σπάσουν τη “γυάλινη οροφή” και προωθούμε δράσεις για την ενίσχυση της ίσης εκπροσώπησης των φύλων σε ανώτερες διοικητικές θέσεις», ανέφερε η κα Συρεγγέλα.

Θα περίμενε κανείς από τα υπουργεία να ασχοληθούν λίγο σοβαρότερα με το δημογραφικό που πιέζει την Ελλάδα, τον εποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμών που προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ακόμα τα τρομερά ποσοστά ανεργίας των νέων. Όμως προτιμούν τον φεμινισμό. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων γι’ αυτό και πιέζονται τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: