Συντάξεις Μαΐου: πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Κοινοποίηση:
Prokatabol-1182139-syntaxeis-696x416

Από την Παρασκευή, 23 Απριλίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους δικαιούχους. Η διαδικασία καταβολής των συντάξεων θα ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Αναλυτικά:

1.Το ΙΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις με βάση τον ΑΜΚΑ των δικαιούχων. Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις Μάϊου 2021 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9, ενώ τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

2. Ο ΟΑΕΕ , ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ θα πληρώσουν την Τρίτη, 27 Απριλίου τις συντάξεις Μαΐου 2021.

3.Το ΝΑΤ και το Δημόσιο θα καταβάλουν την Τετάρτη, 28 Απριλίου τις συντάξεις Μαΐου 2021. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και συντάξεις των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

4.Την Πέμπτη, 29 Απριλίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ “ΧΑΜΠΑΡΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

  2. Δώρο Πάσχα γιατί δέν παίρνουν τά ΑμεΑ (τετραπληγικοί -παραπληγικοί) μέ ποσοστό αναπηρίας 67% καί άνω? Αυτοί οι άνθρωποι είναι στή χειρότερη μοίρα από όλους. Οποιος διαφωνεί άς καθήσει πρώτα γιά όλη του τή ζωή πάνω σέ ένα αναπηρικό καρότσι ή νά είναι συνέχεια κατάκοιτος πάνω σέ ένα κρεββάτι καί μετά τά λέμε… Οι πρώτοι πού δικαιούνται δώρο Πάσχα είναι αυτοί οι ανάπηροι καί μετά όλοι άλλοι. Ποιός αλήτης πήρε απόφαση νά μή χορηγθεί δώρο Πάσχα σέ αυτούς τούς ανθρώπους ??

Comments are closed.