Συνεχίζεται η κόντρα Γονίδη – Παγώνη: «Μιλάει για νεκρούς και γελάει»

Κοινοποίηση:
gonidis-2-585x390

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σταμάτη Γονίδη και την Ματίνα Παγώνη. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του τραγουδιστή.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη
Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη, απαντώντας στον Σταμάτη Γονίδη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος».

Όσο για το εάν ενοχλήθηκε που την αποκάλεσε γραφική, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε: «Ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά».

Ωστόσο, το συμβάν δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Σταμάτης Γονίδης επανήλθε με νέες δηλώσεις.

«Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασε κάποιον να το κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει» είπε μιλώντας σήμερα στο Πρωινό.

«Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο, ότι είναι γραφικός, ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και ακόμα θα πω και το άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το εάν αναφέρεται στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Ναι, στην κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη που είδα την εκπομπή. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει την μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν… Αυτή η γραφικότητα εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ ήθελα σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μην θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κατά τα λεγόμενά της» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αλήθεια ρε παιδιά. Ιταλικό , Βουλγάρικο και Ρουμάνικο πτυχίο εκείνα τα χρόνια έπαιρναν γόνοι πλούσιων οικογενειών που δεν είχαν τα προσόντα να μπουν στην Ιατρική στην Ελλάδα.
    Δηλαδή αποτυχημένοι μαθητές Ελληνικών σχολείων. Αν είναι αλήθεια έχει δίκιο 100% ο Γονίδης για ένα γιατρό που αντί να υποδείξει σοβαρότητα κάθεται και χαριεντίζεται με τον όποιο παρουσιαστή ή παρουσιάστρια των Ελληνικών καναλιών.

  2. Κοίταξε να δεις και δεν του το είχα του Γονίδη,¨Όπως αποδείχτηκε όμως αυτός και Ο Δάντης είναι οι μόνοι από όλους τους “καλλιτέχνες” που φαίνονται ότι έχουν …”καρύδια”. Και κάτι άλλο ..είναι αλήθεια οτι αυτή η κυρία πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Νάπολης ; γιατί εκεί είναι γνωστό ότι τα πτυχία τα δίνει κατά κύριο λόγο η Κοζα Νοστρα.Μια άλλη κυρία επίσης που είχε αποτύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις τώρα ελέω Μητσοτάκη βγάζει τα απωθημένα της σαν …υπουργός σε ένα άλλο ευαίσθητο υπουργείο

  3. Γονίδη, παρότι δεν σε πολυσυμπαθώ γιατί έχεις πολύ ύφος, μπράβο σου για αυτά που είπες για την ακαταδίωκτη παγώνη όταν όλοι οι άλλοι το βουλώνουν. Εδώ σε όλο τον κόσμο μιλάνε για την Ο σαν γριπούλα και η παγώνη την εμφανίζει σαν κάτι φοβερό! Όταν η ίδια λέει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στις μεθ με Ο!!! Ρε που πάτε με παγώνη και βασιλακόπουλο, ποιον θα πείσετε με αυτούς, καλά τα είπε ο γονίδης!

  4. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ…………..

  5. Ρε Γονίδη θέλεις να σου βγαλει μια σύνταξη τυφλου?

  6. Ρε Γιάννη Λάκωνα, που τα ξερεις αυτα? Ησουν και συ εκει?

  7. “Δέν είναι γιατρός ό κ.Γονίδης”λέει ή Παγώνα πού πήρε δίπλωμα Ιατρικής από τό πανεπιστήμιο τής Νεάπολης στή Ιταλία από ώς αμοιβή ώς ενεργό μέλος τής Νεαπολιτάνικης μαφίας τής καμόρας.
    Η Παγώνα ήταν CEO τής Camorra.
    Γιάννης Λάκων

    1. Έλα ρε φίλε που την έκαναν και αρχηγό. Δεν το πιστεύω. Έχασα κάθε κάθε ιδέα που είχα για την μαφία,

Comments are closed.