Συνεχίζεται η δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα

Κοινοποίηση:
33333333333333333333333333333333333333ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ-600x399

Η θαυμαστή δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα

Του Αναστασίου Μαρίνη, θεολόγου

Συνεχίζεται η δακρυρροή της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας, στον Βύρωνα.

Ήταν ανήμερα της εορτής του Γενεθλίου της Παναγίας, 8 Σεπτεμβρίου 2020, όταν η νεωκόρος του Ναού, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και παρουσία άλλων πιστών, αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο συνέβαινε στην εικόνα της Παναγίας. Ενημέρωσε τους ιερείς και τότε όλοι, κληρικοί και λαϊκοί αντίκρισαν με ιερό δέος αυτό που συμβαίνει έως και σήμερα: την εικόνα της Παναγίας να δακρυρροεί συνεχώς, ασταμάτητα.
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Παναγία θέλει να στείλει κάποιο «μήνυμα» με τον τρόπο αυτό, να προλάβει και να ενημερώσει για κάτι κακό που πρόκειται να συμβεί.

Άλλοι πάλι, οι πλέον αισιόδοξοι, υποστηρίζουν ότι η Παναγία συμπάσχει με τα παιδιά Της, μαζί μας, και με τον θαυμαστό τρόπο αυτό της δακρυρροής θέλει να κάνει θαυμαστώς αισθητή την Παρουσία Της.

Με συναισθήματα ιερού φόβου αλλά και χαράς και τιμής προς το πρόσωπο της Θεομήτορος, οι πιστοί σπεύδουν να προσκυνήσουν τη Χάρη Της και να δουν από κοντά όσα θαυμαστά η Θεοτόκος επιτελεί.

Για τον λόγο αυτό, Ναός είναι ανοιχτός από το πρωί στις 07:00 έως το βράδυ, στις 19:00, ενώ τελούνται καθημερινά δυο Παρακλήσεις ενώπιον της Αγίας Εικόνος Της, μια το πρωί στις 11:00 και η άλλη το απόγευμα, στις 17:30.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι που ακολούθησε τις εντολές Κούλη, Μαγιορκίνη και σταμάτησε να δακρυρροεί τις lock down ημέρες
    Τώρα ξανάρχισε η δακρύρροια
    Μέγας είσαι Κύριε ….(Μητσοτάκη) και θαυμαστά τα Εργα σου
    Αμην

  2. Παλια ξυνα σταφυλια. Γιατι δεν μας τα λεει ξεκαθαρα ο Θεος τελος παντων ???????

  3. Τα βλεπεις…. καημενε Χαρδαλια? Η Παναγια μαζι σου πρωτολαμογιο της Κουλας!

  4. Ποιός κάνει τις εικόνες άλλες να δακρύζουν άλλες ματώνουν και τί θέλει να πετύχει? Με την προσωλατρεια δεν λύνονται τα προβλήματα ούτε γίνονται καλύτεροι οι άνθρωποι, κουκουλώνονται τα προβλήματα και οι κακίες των ανθρώπων. Χρειάζεται ανάπτυξη ΗΘΙΚΉς ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. αυτό γίνεται μόνο με το σωστό τρόπο ζωής και όχι με εντολές και προσωπικότητα.

Comments are closed.