Συνεχάρη τους Κυπελλούχους Ευρώπης ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης

Κοινοποίηση:
Μιχάλης Κουντούρης

 

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εικοσιτετράωρα από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Στο κατάμεστο ΣΕΦ, νίκησε ξανά την Μακάμπι Τελ Αβίβ, φτάνοντας στην πρώτη κούπα της σεζόν. Αλλά η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Κάτι που σημαίνει πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά μπροστά τους.

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Μιας και ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη, «Μ. Μερκούρη». Ο πρόεδρος του συλλόγου μοίρασε τα συγχαρητήριά του. Σε προπονητικό επιτελείο και παίκτες. Διότι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ήταν πολύ σπουδαίος. Το τρίτο ευρωπαϊκό στην ιστορία του τμήματος, αλλά και πρώτο CEV Challenge Cup.

 

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Κουντούρης όμως έδωσε το σύνθημα και για την «επόμενη» ημέρα. Καθώς ο Θρύλος διεκδικεί άλλους τρεις τίτλους. Πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ. Κατά συνέπεια, ο στόχος είναι η επίτευξη όλων των στόχων. Ο πρόεδρος συνεχάρη τους Κυπελλούχους Ευρώπης. Επιπλέον, στο Ρέντη βρέθηκαν και οι χορηγοί του συλλόγου. Στη συζήτηση έγινε αναφορά στο έξτρα πριμ επίτευξης στόχων της περιόδου. Ο πρόεδρος συνεχάρη τους Κυπελλούχους Ευρώπης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: