Συνεργάτες και φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ ξεσπούν: «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα»

Κοινοποίηση:
Capture-61

Η δολοφονία του δημοσιογράφου έχει «μυρωδιά» τρομοκρατικής ενέργειας.
Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.


«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες. Οι φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης, Μανώλης Ασαριώτης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ

  2. Πρώτα δολοφονική απόπειρα κατά τού Στέφανου Χίου καί τώρα δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου
    τού Γιώργου Καραιβάζ.Η Αθήνα έγινε τό Μεντεγίν τής Κολομβίας.Ο ανίκανος γουρλομάτης έκανε τήν Αθήνα μαζί μέ τόν κρετίνο τόν ανιψιό του τό καρτέλ τών πολιτικών φονιάδων.
    Ο γελοίος γουρλομάτης ανήκει στά κάτεργα.
    Γιάννης Λάκων

    1. Η διατύπωση για το ποιος έκανε Κολομβία το μπουρδέλο της Αθήνας είναι λάθος, δεν το έκανε ούτε ο Κούλης ούτε ο ανιψιός του . Το έκαναν οι ηλίθιοι ψηφοφόροι. Είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι σε αυτό το χάλι μας

Comments are closed.