Συνεργάτες Καραμανλή: “Καμία αιχμή στην κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις”

Κοινοποίηση:
Ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στην πρώτη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ" .  Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Kύκλοι κοντά στον πρώην πρωθυπουργό τονίζουν με έμφαση πως “αυτό που ενδιαφέρει τον Κώστα Καραμανλή είναι να μη μείνει καμιά δηλητηριώδης σκιά πάνω από το Δημόσιο βίο” εξ ου και “είπε τα αυτονόητα”.

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στην κεντροδεξιά παράταξη, καθώς όλοι προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν τις προθέσεις πίσω από τα λεγόμενά του.

Στον απόηχο λοιπόν της χθεσινής παρέμβασης του Κώστα Καραμανλή από τα Ανώγεια, εκεί όπου ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ , ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση μνήμης για τον Ι. Κεφαλογιάννη, τοποθετήθηκε για το ζήτημα των υποκλοπών, συνεργάτες του, καλούν άπαντες να διαβάσουν προσεκτικά τις αναφορές του κ. Καραμανλή ώστε να διαπιστώσουν πως δεν υπάρχει καμία αιχμή προς την Κυβέρνηση.

Επιπροσθέτως, οι ίδιοι κύκλοι, τονίζουν με έμφαση πως “αυτό που ενδιαφέρει τον Κώστα Καραμανλή είναι να μη μείνει καμιά δηλητηριώδης σκιά πάνω από το Δημόσιο βίο” εξ ου και “είπε τα αυτονόητα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: