Συνελήφθη ο δραπέτης των φυλακών Τίρυνθας

Κοινοποίηση:
peripoliko

Μετά τις τόσες αποδράσεις, συνελήφθη και ένας από τους δραπέτες που το έχουν σκάσει τους τελευταίους μήνες από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας. Πρόκειται για τον κουτσό κρατούμενο που είχε αποδράσει τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Οκτωβρίου.

Ο 40χρονος Έλληνας με το πρόβλημα στο πόδι και το χαρακτηριστικά ξυρισμένο κεφάλι, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, είχε διαφύγει κάτω από άγνωστες συνθήκες από την φυλακή χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η απόδρασή του διαπιστώθηκε κατά την μεσημεριανή καταμέτρηση, αλλά τα ίχνη του δεν βρέθηκαν.

Τελικά, όμως, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, ύστερα από στοιχεία που συγκέντρωσαν. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, του ασκήθηκε δίωξη για απόδραση κρατουμένου και επέστρεψε στην φυλακή.

Ωστόσο, παραμένει ασύλληπτος ο 67χρονος Έλληνας ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, αλλά δεν επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας από άδεια που του είχε δοθεί και εξακολουθεί να αναζητείται

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: