Συνελήφθη γυναίκα με κεταμίνη, ηρωίνη και κοκαΐνη στην Κατεχάκη

Κοινοποίηση:
drugs

Σε κινητό… σούπερ μάρκετ εμπορίας ναρκωτικών είχε μετατρέψει ένα smart μια γυναίκα, που συνελήφθη στην Κατεχάκη από «Ζητάδες», έχοντας εντός του οχήματος, πλήθος ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και κεταμίνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ», από τις πλέον μάχιμες της ΕΛ.ΑΣ, που πραγματοποιούσαν περιπολία πέριξ του Υπουργείου προστασίας του Πολίτη, εντόπισαν στις 03:30 τα ξημερώματα ένα smart που οδηγούσε μια γυναίκα την οποία έκριναν ύποπτη. Χωρίς να χάσουν χρόνο οι άνδρες της ομάδας «Ζ», της ζήτησαν αν ακινητοποιήσει το όχημα, όπως και έγινε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν, 10 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 45 γραμμάρια κάνναβης, 61,5 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 2,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 3 γραμμάρια ηρωίνη, 5 χάπια ecstasy και 6,5 γραμμάρια κεταμίνη. Μάλιστα, εντοπίστηκε και μια ζυγαριά ακρίβειας καθώς και 450 ευρώ, ποσό το οποίο εκτιμάται, πως προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η επιτυχία με την σύλληψη της γυναίκας, πιστώνεται στην παρατηρητικότητα και την οξυδέρκεια των αστυνομικών της ομάδας ΖΗΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άλλη μια αλβανίδα “επιχειρηματίας”…

Comments are closed.