Συνελήφθη αλλοδαπός στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης με πλαστό δελτίο ταυτότητας

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Στα πράσα έπιασαν έναν 45χρονο αλλοδαπό οι αρχές στο Αεροδρόμιο, ενώ αυτός επιχειρούσε να εγκαταλείψει τη χώρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος συνελήφθη στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αυστριακών και Γερμανικών Αρχών για αδικήματα περί ναρκωτικών και κατά της ιδιοκτησίας αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο 45χρονος κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Να σημειωθεί πως είχε δηλώσεις στις αρχές τρεις διαφορετικές υπηκοότητες και η πραγματική του ακόμα δεν είναι γνωστή.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε το τελευταίο 24ωρο στην αυτόφωρη σύλληψη ακόμα 18 ατόμων, σε διάφορες περιοχές του νομού στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν :

-πέντε άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 22χρονος Σύρος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (SHISHA) βάρους (3,16) γραμμαρίων.

-τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

-έξι άτομα για περιπτώσεις κλοπής , τετελεσμένες και σε απόπειρα.

-δύο άτομα για περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή Αγίων Πάντων ταξί με οδηγό 54χρονο ημεδαπό και συνοδηγό 23χρονο υπήκοο Πακιστάν στο εσωτερικό του οποίου επέβαιναν τρεις αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

-ένα άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

-ένα άτομο για πλαστογραφία

voria.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: