ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ – ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΚΑΛΟΥΔΙΑ” ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ -ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ – ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δηλωθεί η κλοπή του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή της Νίκαιας

Μάλιστα έχει βρεθεί και η ιδιοκτήτρια του οχήματος η οποία είπε στις Αρχές πως δεν της ανήκει πλέον το αυτοκίνητο και πως έχει αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.
Το όχημα το εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ ς και έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα στο Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί το άνοιξαν και στο εσωτερικό του έχουν βρεθεί 2 καλάσνικοφ, 3 περίστροφα, αλεξίσφαιρα και φυσίγγια.

Το όχημα εντοπίστηκε χθες στην οδό Φανοσθένους και Σμιθ ενώ σήμερα πήγε στο σημείο η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία είχε περιέλθει η κυριότητα του οχήματος, μετά την αποζημίωση στον ιδιοκτήτη, προκειμένου να το παραλάβει.

Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Το όχημα με τα ευρήματα αναμένεται να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Το όχημα είναι μάρκας Νissan Qashqai έχει φιμέ τζάμια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ετοίμαζαν χτύπημα σε πολίτικο, δημοσιογραφικό η επιχειρηματικό στόχο ενώ πολλά ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι το όχημα βρέθηκε πολύ κοντά στα γραφεία της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ..

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατί δεν έβαλαν και καμιά απόδειξη μέσα από τις τυρόπιτες που έφαγαν; Αυτοί νομίζουν ότι κουβεντιάζουν με τα μπελεβεκια τους. Κάρφωσαν με αυτό το “δοσιμο” μέχρι και τον Κινέζο που συναρμολόγησε τα ΑΚ-47 γιατί ούτε ρώσικα δεν θα είναι.

  2. Μηπως ηρθε η ωρα να ξεθαψουμε τα δικα μας και να αρχισουμε να ξαπλωνουμε ολη αυτη την πολιτικη λερα που μαστιζει αυτο τον τοπο? Αρκετα σας ανεχθηκαμε καθικια του κερατα, κουλαααα αν τολμησεις να αγγιξεις αυτο που δεν πρεπει να αγγιξεις θα σε ξαπλωσουμε εσενα και την οικογενεια σου θα την σβησουμε για παντα παλιοπισωγλεντη δεν σε φοβομαστε κολοπισωκινητε γκεσταμπιτη.

  3. Όταν ο Μινώταυρος είπε κάποτε “Εσείς είστε το κράτος” καταλαβαίνεις σήμερα ποιοι κάνουν κουμάντο. Οι πολιτικοί δεν κάνουν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους, ενώ η νύχτα εκβιάζεται και απειλείται αν δεν εκτελέσουν εντολές με κάγκελο ή ξύλινο κοστούμι.

Comments are closed.