Συναγερμός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Μαγνησίας- “Στοχοποίησαν” τις Πανελλαδικές

Κοινοποίηση:
Σωκράτης-Σαβελίδης

Υποψήφιος πανελλαδικών εξετάσεων σε σχολείο του Βόλου, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Ρώμη και αυτόματος τηλεφωνητής τον ενημέρωνε πως αλλάζει εξεταστικό κέντρο. Το μήνυμα , εξηγούσε στον υποψήφιο πως θα λάβει μέσω μειλ ένα λινκ και μόλις το ενεργοποιήσει θα ενημερωθεί για το εξεταστικό κέντρο στον Βόλο, όπου θα δώσει εξετάσεις. Η μητέρα του μαθητή που ήταν παρούσα στο τηλεφώνημα , κάλεσε αμέσως την Δευτεροβάθμια και μίλησε με τον διευθυντή κ. Σαβελίδη. Στη Διεύθυνση σήμανε “συναγερμός”, μετά τα όσα συνέβησαν με τις “επιθέσεις” που έριξαν την Τράπεζα Θεμάτων.

“Κάλεσα αμέσως όλους τους διευθυντές των σχολείων και ζήτησα να ενημερώσουν τους μαθητές πως μπορεί να πεσουν θύματα απάτης. Κανένα εξεταστικό κέντρο δεν άλλαξε . Το μέσο ενημέρωσής τους είναι η πλατφόρμα myschool η οποία αντιμετωπίζει και αυτή πρόβλημα ασφάλειας γιατί δεν λειτουργεί. Δεν έχουμε πραγματοποιήσει καμία αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα και δνε πρέπει να υπάρξει καμία ανησυχία για τυχόν μεταβολές γιατί δνε υπάρχουν. Οι μαθητές που λαμβάνουν αντίστοιχα μηνήματα και μειλ θα πρέπει να ενημερώνουν τους διευθυντές των σχολείων για να καλούμε την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εηκλήματος”, δήλωσε ο κ. Σαβελίδης . Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου.

gegonota.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τίποτα να μην μπορεί να γίνει σωστά σε αυτήν την χώρα…ούτε τα αυτονόητα!

  2. Εδώ σε όσους έδιναν Προφορικά εάν εκτύπωνε νωρίς την κάρτα, το σύστημα έβγαζε ως εξεταστικό κέντρο στην κάρτα το σχολείο στο οποίο θα έδινε γραπτώς….

  3. Καλά δεν υπάρχουν λίστες για το που θα είναι εξεταστής ο κάθε καθηγητής ; Τι ψέμματα είναι αυτά ρε βλαμμένη κούλα;

Comments are closed.