Συνήθισαν οι Έλληνες! Η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραμείνει σε ισχύ…επ’αόριστον

Κοινοποίηση:
lockdown_psila7598

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού τελικά!


«Θα παραμείνει η απαγόρευση τη νύχτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο  καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος τόνισε με την απαγόρευση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ελαττώνεις τις ευκαιρίες του ιού, ελαττώνεις τον μη αναγκαίο συνωστισμό.

Θυμίζουμε πως η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, ελέω….κορωνοϊού, μπήκε στη ζωή των Ελλήνων από τον περασμένο Νοέμβριο!

Σήμερα όλοι έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν δεδομένη την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 ή 10 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα!

Το χουντικό αυτό μέτρο μάλιστα δείχνει να παραμένει ακόμη κι αν αρθούν όλα τα υπόλοιπα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας όπως για παράδειγμα η αποστολή SMS και η μετακίνηση από νομό σε νομό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ…ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

Comments are closed.