Συνέλαβαν τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ επειδή επιτέθηκε σε θαυμαστή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
3500

Ο πρωταθλητής του MMA (Mixed Marcial Arts), Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, συνελήφθη στο Μαϊάμι, έπειτα από επίθεση σε θαυμαστή που προσπαθούσε να τραβήξει τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με αστυνομική έκθεση στο Μαϊάμι Μπιτς, ο 30χρονος Κόνορ Μακ Γκρέγκορ συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα και κατηγορήθηκε για ληστεία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η αστυνομία λέει ότι ο Μακ Γκρέγκορ χτύπησε το τηλέφωνο από το χέρι του ανθρώπου και αφού το έριξε κάτω, το ποδοπάτησε αρκετές φορές.

Οι αξιωματικοί λένε επίσης πως o Κόνορ Μακ Γκρέγκορ στη συνέχεια άρπαξε το τηλέφωνο και έφυγε από την περιοχή. Η αστυνομία αργότερα βρήκε τον αθλητή σε ένα σπίτι στην περιοχή του Μαϊάμι Μπιτς ενώ το συμβάν φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Ο ΜακΓκρέγκορ βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο όταν ο θαυμαστής του άρχισε να τον τραβάει φωτογραφίες με το κινητό τηλέφωνο του. Μόλις το αντιλήφθηκε ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ χτύπησε τα χέρια του θαυμαστή του, έριξε κάτω το τηλέφωνο και άρχισε να το πατάει. Στη συνέχεια το πήρε και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε σε σπίτι στο Μαϊάμι και αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή 12.500 δολαρίων ως εγγύηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ χάνει την ψυχραιμία του. Τρεις ημέρες πριν την σύλληψη του είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και τις συναντήσεις για την διαχείριση του θυμού του, τα οποία του επέβαλε δικαστήριο τον περασμένο Απρίλιο όταν επιτέθηκε σε λεωφορείο που μετέφερε άλλους αθλητές του ΜΜΑ.

Τότε δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: