Συζυγοκτονία στη Μάνη: «Περνούσε έναν Γολγοθά, δεν το είπε πουθενά»

Κοινοποίηση:
peripoliko_astunomikos_2

Μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού στη Μάνη, με την 16χρονη κόρη τους παρούσα, δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής μία γυναίκα 44 ετών από τον συνομήλικο σύζυγό της. Το ζευγάρι έχει ένα ακόμα παιδί, έναν 15χρονο που την ώρα του πυροβολισμού έλειπε.

Ο 44χρονος συνελήφθη και μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Η αδερφή της 44χρονης είπε ότι μόλις πρόσφατα αποκάλυψε τι περνούσε, καθώς για χρόνια δεν μιλούσε «από περηφάνεια και από φόβο».

«Πριν από δέκα μέρες η άλλη μας αδερφή είχε δει κάτι περίεργα πράγματα στο σπίτι της αδικοχαμένης και την πήρε και την πήγε στην κόρη της να μείνει για δύο μέρες και να ηρεμήσει. Εκεί μας τα εκμυστηρεύτηκε όλα, αλλά ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Πέρναγε μαύρη ζωή, την χτυπούσε κιόλας ο δολοφόνος και φτάσαμε στο σημείο να της αφαιρέσει την ζωή», είπε.

Μάλιστα, η 44χρονη έκανε να δείχνουν ότι όλα πάνε καλά, παρά το γεγονός ότι «περνούσε έναν Γολγοθά». Στην ίδια συνέντευξη η αδερφή της δολοφονημένης λέει πώς ο γαμπρός της είχε ακόμα στην κατοχή του την άδεια οπλοφορίας, παρά το γεγονός ότι έπαιρνε ψυχοφάρμακα.

«Ποτέ κανείς από την οικογένειά τους δεν είχε αναφέρει το δράμα που ζούσε αυτή η γυναίκα. Δεν ξέρω τι έκανε στα παιδιά και δεν μιλούσαν. Όποτε επισκεπτόμασταν το σπίτι της, έδειχναν όλοι πολύ ευτυχισμένοι μεταξύ τους, μιλούσαν ήρεμα και αγαπημένα, αφού αναρωτιόμουν τι ωραία που μιλάνε μεταξύ τους, αλλά η αδελφή μου από πίσω του έκλαιγε», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: