Συγκλονιστικό! Θεσσαλονίκη: To ευχαριστώ των Πυροσβεστών σε γιατρούς και νοσηλευτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pyrosvst

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν σήμερα οι πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές.

Ανάβοντας τους φάρους και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα από τα μεγάφωνα των οχημάτων που είχαν παραταχθεί έξω από το νοσοκομείο, οι πυροσβέστες είπαν ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό και για να προστατευσουν τους συμπολίτες μας που νόσησαν.

«Πριν από 40 μέρες ήσασταν το πρώτο νοσοκομείο που δέχθηκε ασθενή με κορωνοϊό. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνετε ασταμάτητα τη μάχη για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας. Από όλο το πυροσβεστικό δυναμικό, από τον διοικητή μέχρι τον νεότερο υπάλληλο, την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε, να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε» ήταν το μήνυμα των πυροσβεστών.

Σημειώνεται, ότι γιατροί και νοσηλευτές που βγήκαν στην είσοδο φορώντας τη στολή τους, γάντια και μάσκα, τους ανταπέδωσαν συγκινημένοι το χειροκρότημα.

Απόδοση τιμών σε νοσηλευτικό προσωπικό από πυροσβέστες στην Θεσσαλονίκη from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκ προμελετης ομως…θεωρω…γιατι υπηρχαν και 5-6 καμερες.
    Καλο θα ηταν να μην ειδοποιουσαν οτι θα πανε.

Comments are closed.