Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ-μαρτυρία Tούρκου πρώην στρατιώτη: «Κόβαμε αυτιά, μύτες και κεφάλια» – Η απίστευτη τουρκική θηριωδία κατά των…

Κοινοποίηση:
1-92-750x440

Μαρτυρία ενός πρώην Τούρκου στρατιώτη,


ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας λάβει πολιτικό άσυλο και καταμαρτυρόντας της θηριωδίες των Τούρκων κατά των κουρδικών πληθυσμών:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ Κ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ””’ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΚΕΤΟ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Κ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ,ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟ,ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ,ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

  2. Ο/Η Ο πολιτισμός της πισωκούνας βλάπτει σοβαρά το έθνος λέει:

    Τώρα θα πω πράγματα μη πολιτικώς ορθά και οι αριστεροί θα βγάλουν σπυριά αλλά η ιστορία δείχνει ότι για να γίνεις μεγάλο κράτος και να σε σέβονται δυστυχώς πρέπει να είσαι ανελέητος και να καταφύγεις στις θηριωδίες. Όλες οι μεγάλες αυτοκρατορίες στηρίχτηκαν στο αίμα και στις σφαγές. Η Ελλάδα όσο πάει και εξαφανίζεται γιατί ακριβώς δεν μπορεί να δείξει σκληρότητα ακόμα και απέναντι στους εχθρούς της. Έρχεται ο άλλος παράνομα, σου λέει ότι έχει χάσει τα χαρτιά του στην θάλασσα αλλά όλως τυχαίως το άι-φον δεν το έχασε, και αντί να τον πυροβολήσεις ή να τον κλείσεις φυλακή του δίνεις σπίτι, περίθαλψη, επιδόματα και αυτό το λες ανθρωπισμό. Συνεχίστε έτσι και μετά το “η Κύπρος πέφτει μακριά”, τώρα λένε “το Καστελόριζο πέφτει μακριά” και σε λίγο θα λένε “η Σαλαμίνα πέφτει μακριά”. Και μετά αναρωτιέστε γιατί μικραίνει η Ελλάδα? Με ανθρωπισμούς, ευαισθησίες και γκέι παρελάσεις δεν γίνεσαι μεγάλο κράτος.

  3. «Από το ένα μέρος θα βγαίνουν οι αραπάδες, από το άλλο θα μπαίνω εγώ και θα ρημάζω»,
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  4. Οσα μα οσα χρονια και να περασουν καποιες επεκτατικες συνηθως φυλες ανθρωπων (οπως οι τουρκοι) κανουν θηριωδιες.
    Το θεωρουν φυσικο.
    Ειναι και θα ειναι στο αιμα τους.

  5. Μάθετε πρώτα την ιστορία του ρε φασιστόπαιδα! Τις εξορίες και τις φυλακίσεις! Την ελληνική του καταγωγή…

  6. Εκτουρκισμένος Ρωμιός είναι όπως εμείς. Απλά επέστρεψε στην ελεύθερη πατρίδα του.

  7. Απέλαση άμεσα το σκουπίδι απ’ την χώρα.
    Εγκληματίας αθώων όπως ο κομμουνιστής.
    Φονιάς ισλαμιστής και δεν πρέπει η Ελλάδα να ξεχάσει ποτέ ακούγοντας τον, τί τραγική μοίρα είχαν οι συνπατριώτες του Πόντου των παραλίων της Μ.Ασίας και της Ρούμελης πιο παλιά!!!

  8. Όλα τα κατακάθια στο Ελλαδιστάν έχει τζάμπα φαΐ σπίτι και φουλ δικαιώματα για όλα τα γούστα ανοίξαμε και σας περιμένουμε όλα τζάμπα εμείς θα δουλεύουμε για σας και θα σας τα παρέχουμε όλα εγγυημένα!

Comments are closed.