Συγκλονιστική ομιλία κατά του Bill Gates στην ιταλική Βουλή – Προσπάθησαν να την σταματήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έγινε χαμός στο Ιταλικό Κοινοβούλιο…

H Sara Cunial είναι βουλευτής του Ιταλικού Κοινοβουλίου. Εξελέγη το 2018 στην Βουλή των Αντιπροσώπων με το Κίνημα 5 Αστέρων του Πέπε Γκρίλο.

Έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία στην Ιταλική Βουλή, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις από μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία δυσκολεύονταν να ακούσουν.

Στο στόχαστρο της βουλευτίνας βρέθηκε κυρίως ο Bill Gates Και τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού, τα οποία , όπως είπε ως στόχο έχουν «τον απόλυτο έλεγχο».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • Ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον κορωνοϊό.
  • Το δικαίωμα στην μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού για να συνηθίσουν τα παιδιά στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά.
  • Η κινητήρια δύναμη του συστήματος είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπείται μέσω του ΠΟΥ, του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο «φιλάνθρωπος» και «σωτήρας του κόσμου», Bill Gates.
  • Το 2018 ο Bill Gates είχε ήδη προφητεύσει μία «πανδημία» και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση κατά την διάρκεια του «Event 201» σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία, εκεί μου μαζεύονται κάθε χρόνο οι επιφανείς παγκοσμιοποιητές).
  • Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Ο Bill Gates σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον «quantum tattoo» για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
  • Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα «ID2020» που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό.
  • Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία.

Δείτε το βίντεο με πολλούς να αντιδρούν εντός Βουλής, θέλοντας να σταματήσει η ομιλία και τον Πρόεδρο να τους θυμίζει πως υπάρχει η ελευθερία έκφρασης και λόγου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Απορώ γιατί του δίνουν τόσο σημασία του παραμορφωμένου ανθρώπου , επειδή έχει λεφτά ; γαμώ τη φάρα σας και τον Bill Gates και τα σκατοχρήματα του ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ . ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  2. ο κοσμος αργα η γρηγορα θα αναγκαστει να ξυπνησει διοτι αυτα που ετοιμαζουν δεν θα αρεσουν ουτε στον καφρο νεοελληνα που αρεζει και δεν του καιγεται καρφι . υπαρχουν επισης και καποιοι επιστημονες που τα περνουν με μονο σκοπο να μας βαζουν να τρωγομαστε μεταξυ μας λεγοντας μας ψεκασμενους κτλπ και γελανε . Γελανε με το ψεκασμενοι που οι ιδιοι Αρχηγοι βγηκανε και παραδεχτηκαν οτι ψεκαζουν μεταλλα για την υπερθερμανση του πλανητη ! αυτα τα μεταλλα πεφτουν κατω και τα τρωμε -αναπνεουμε

  3. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενω ο Μπίλ Γκέιτς απο την μια μιλάει για μείωση του πληθυσμού της γης και απο την αλλη θέλει να μας εμβολιάζει με το ζόρι ωστε να σωθούν ζωές, οπως λέει. Τι απο τα δυο θέλει να κανει τελικα;;;; Να μειώσει τον πληθυσμό η να σώσει ανθρωπους, που σημαίνει το αντίθετο απο την μείωση.
    Η αληθεια ειναι πως βαςη των συμπαντικων νόμων, τιποτα δεν μπορούν να κανουν με την βία. Θα παραβιάσουν συμπαντικούς νομους και θα υπάρξουν αντίποινα. Απο που;;; Δεν ξερω, αλλα σιγουρα υπάρχει καποια δύναμη στην οποία ειναι υπόλογοι. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να τα κανουν ολα με την βία, αλλα δεν μπορούν. Πρεπει να εχουν την δικη μας συννενεση. Οπως ειναι υποχρεωμένοι να λενε παντα την αληθεια, έστω και μια φορά. Ειναι συμπαντικοι νόμοι που διέπουν ολο το σύμπαν και ο δικος μας πλανητης ανηκει σε αυτο το σύμπαν. Αρα υπόκεινται και αυτοι σε αυτους τους νομους. Ακούστε την Μυθωδια, που δεν εγινε τυχαία και κυριως διαβάστε τους στίχους της.
    Ελπιζω να εμφανιστεί το σχόλιο μου, γιατι μερικά …χάνονται…

    1. Θέλει να μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ για να μας στείλει αδιάβαστους.
      Ποιος σου είπε ότι τα εμβόλια του Bill Gates σώζουν ζωές.

      “Bill Gates :Μπορεί 700.000 άνθρωποι να πάθουν βλάβη από το εμβόλιο”

      Βίντεο από greeknewsondemand.com

      Αγγελική Αχαρναί

      1. Ο Bill Gates σκοπεύει, μέσω τών εμβολίων αυτών, πού παρασκευάζονται από Φαρμακευτικές Εταιρείες, οι οποίες ελέγχονται από τόν ίδιον, νά συμπεριλαμβά νει μέσα στό εμβόλιο καί ένα “νάνοτσιπ”,
        (( αόρατο στό μάτι μας)), μέσω τού οποίου, μέ τό κώδικα- σύστημα “RFID”, θά μπορεί νά γίνεται η συνεχής παρακολούθηση ΌΛΩΝ εκείνων, οι οποίοι θά έχουν εμβολιασθεί μέ τό συγκεκριμένο εμβόλιο. Μία από τίς Φαρμακευτικές Εταιρείες τού Bill Gates, είναι καί η πασίγνωστη “Johnson and Johnson”…!!!!

  4. Εξαιρετική! Πολλά μπράβο, αν και είναι με τον βλάκα το Μπεπε Γκριλο.
    Οσο για τον νεκροθάφτη θα ήθελα να πω πως έχει απόλυτο δίκιο. Το χειρότερο απ όλα είναι να έχεις πεθάνει εγκεφαλικώς. Το καταλαβαίνει κανείς αν διαβάσει την ανάρτηση του.

  5. Και μόνο που αρχίζει με αυτό “Ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον κορωνοϊό” δείχνει και το πόσο βούρλο είναι. Το χειρότερο από όλα δεν είναι να πεθάνεις, είναι να έχεις πεθάνει εγκεφαλικώς. Εάν πρέπει να αφήσουμε μία πανδημία για την οποία δεν έχει βρεθεί ακόμη θεραπεία να σκοτώνει 5 άτομα, 1000, 10 εκατομμύρια ή 5 δισεκατομμύρια εντάξει η μαλακία είναι ανίκητη. Ο Μπίλ Γκέιτς θέλει να μας περάσει και τσιπαρισμένο εμβόλιο για να ελέγχει την συνείδηση μας και να ψηφίζουμε Κούλη ή Τσίπρα. Μάλιστα. Μέχρι σήμερα χωρίς τσιπάκια και υποχρεωτικά εμβόλια ψηφίζαμε πατριωτικά… Εντωμεταξύ με 2G, 3G, 4G και εκατομμύρια κεραίες modems, extenders, wifi..δίπλα μας δεν καιγόταν ο εγκέφαλος μας, θα καεί τώρα με το 5G που εκπέμπει σε συχνότητες ραντάρ (άλλη μαλακία αυτή). Θα είχαν πεθάνει όλοι στους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων από το 50.. Και η πλάκα είναι πως όλοι αυτοί μιλάνε με τις ώρες όχι μόνο με κινητά, αλλά με τα ασύρματα τηλέφωνα των σπιτιών τους που εκπέμπουν 5.000 φορές περισσότερα ηλεκτρομαγνητικά κύματα από το 5G!!! Ρε άντε ψεκαστείτε με κρύο νερό να ξεθολώσει το τσερβέλο σας.

    1. Νεκροθάφτη, σύντομα θα σε χρειαστεί η ΝΔ για τις υπηρεσίες σου…. Όχι αυτές του τρολλαρίσματος στο διαδίκτυο υπέρ της ΝΔ, τις άλλες, του νεκροθάφτη.

      1. Εσύ βρε κουνέλι δηλαδή ποιον υπηρετείς; Δεν μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του και αμέσως υπηρετεί κάποιον; Εάν δεν έχεις εγκεφαλική ικανότητα στοιχειώδους διεργασίας λογικής φταίω εγώ; Απάντησε μου. Χωρίς τσιπάκια μέχρι τώρα και υποχρεωτικά εμβόλια είχαμε σώας τας φρένας μας και ψηφίζαμε πατριωτικά και εθνικά ενώ τώρα με τα εμβόλια και τα τσιπάκια θα ψηφίζουμε πατριωτικά; Φοβάσαι μη σου περάσουν με εμβόλιο τσιπάκι και ψηφίσεις Κούλη ή Τσίπρα; χαχαχαχαχα

    2. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ ΔΙΆΒΑΣΕ ΛΙΓΟ…

      ΑΡΘΡΟ
      “180 ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΑΠΌ 36 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΤΟΥ 5G ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ.”

      ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΦΩΝΆΖΟΥΝ….
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ….
      ΕΣΎ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ;;;;;
      ΤΡΟΛΑΚΙ;;;;; 🤑🙃

    3. Εσύ να ΨΕΚΑΣΤΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ.

      ΤΡΟΛΛΑΚΙ 🤑

    4. Μπορώ να σου αποδείξω τι κάνει μια εξωτερική κεραία WiFi στο εγκέφαλο.. περιμένω απάντηση σου αν ενδιαφέρεσε.. είμαι κάτοικος Αθηνών.. είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις μετά το τέστ που θα κάνουμε για ένα βράδυ.. θέλω πραγματικά να δείς αυτά που γνωρίζω.. περιμένω αν πραγματικά ενδιαφέρεσε

    5. Νεκροθάφτη, αν τα πήρες για το σχόλιο αυτό, είσαι ανήθικος επαγγελματίας, αλλά μην αισθάνεσαι μόνος, υπάρχουν πολύ τέτοιοι.
      Αν δεν τα πήρες και το κάνεις δωρεάν ώς δείγμα δουλειάς για τα μελλοντικά αφεντικά σου, όσο έξυπνο και να είναι αυτό, πάλι ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία.
      Αν πάλι δεν τα πήρες, είσαι ΒΛΑΞ !

  6. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΞΥΠΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

  7. Ο.Υ.Κ.

    Ουτε για μια τριχα απο το μ@υνι της δεν αξιζει σησωμη η Ελληνικη Βουλη των Προδοτων. Χιλια μπραβο ! Αν ειχαμε μερικες τετοιες βουλευτινες θα ηταν αλλιως η Ελλαδα μας.

  8. μπραβο τα ειπε ωραια τουλάχιστον στην ιταλικη βουλη υπαρχουν και καποιοι που τα λενε.εδω τιποτα.

    1. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποτε βάλαμε τούς σωστούς ανθρώπους , μετά τούς βγάλαμε . Γιατί έτσι μάς συμβούλεψαν νά κάνουμε τά ΜΜΕ καί οί (πασί)γνωστοί (μεγαλο)δημοσιογράφοι . Γιατί ενώ όλοι μας παρακολουθούμε τί λένε τά ΜΜΕ , κανείς απολύτως δέν παρακολουθεί τό κανάλι τής βουλής . Γιατί ; Έ , τώρα… νά μωρέ… δέν έχουμε καιρό , εξ΄άλλου μπούρδες κι αηδίες θά βλέπουμε ; Έ , άς τούς φάμε στήν μάπα τώρα…

  9. Άξια!Μέσα στο σκοτάδι βλέπουμε και λίγο φως.

  10. ΞΥΠΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ …” Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς” !

Comments are closed.