Συγκλονιστική καταγγελία κατοίκου στο Καστελλόριζο: Πεθαίνουν αβοήθητοι όσοι δεν έχουν γνωριμίες!

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-18

Την πλήρη αδιαφορία για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών, τους οποίους οι κυβερνώντες θυμούνται μόνο όταν πρόκειται να φωτογραφηθούν, αποτυπώνει η καταγγελία μιας κατοίκου στο Καστελόριζο.


Φυσικά, στην Ελλάδα όταν έχει γνωριμίες και μέσο, ο άκαμπτος κρατικός μηχανισμός μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά, για τους εκλεκτούς, τη στιγμή που οι πολίτες πεθαίνουν αβοήθητοι ενώ ακούν σαθρές δικαιολογίες.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Κατερίνα Τσακαλάκη κατήγγειλε ότι ο παππούς της κατάφερε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο μόνο όταν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που γνώριζε ανωτέρους και τελικά βοήθησε να σωθεί ο ηλικιωμένος.
Ο παππούς της αρρώστησε την Κυριακή του Πάσχα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το ΕΚΑΒ όμως απάντησε ότι «τα δύο ελικόπτερα είναι καθηλωμένα λόγω βλάβης».

Η κάτοικος του ακριτικού νησιού αναφέρει ότι δέχτηκε δικαιολογίες και δεν έπαιρνε το OK για να μεταφερθεί ο παππούς της: «Χρειάστηκε να ψαχτούμε, να βρούμε κάποιον που έχει μεγαλύτερη δύναμη από εμάς για να κινητοποιηθεί ο Στρατός και μέσα σε 5 λεπτά με πήραν και μου είπαν το ελικόπτερο σηκώθηκε. Εμείς περιμέναμε 24 ώρες» αναφέρει και τονίζει ότι στο παρελθόν μια φίλη της που χρειάστηκε να χειρουργηθεί επειγόντως, πήγε αναγκαστικά στην Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δυστοιχως το Καστελοριζο ειναι απομακρυσμενη περιοχη ολοι το καταλαβαινουν αυτο και δεν ειναι κακο να πηγαινει καποιος στην Τουρκια για βοηθεια σε εκτακτες περιπτωσεις. Ουτε ειναι δυνατον να υπαρχει πανεπιστημιακο νοσοκομειο εκει ουτε να εδρευει ενα ελικοπτερο για τις αναγκες του καθε κατοικου. Υπαρχει και η λυση των εκατομυριουχων Καστελοριζιοτων που ζουν στην Αμερικη. Θα μπορουσαν να αγορασουν ενα μικρο αεροσκαφος που δεν εχει και ιδιαιτερα εξοδα και μεσω του Δημου να πληρωθει ενας πιλοτος που μπορει να δουλευει και στον πυργο ελεγχου του Καστελοριζου ταυτοχρονα .

  2. Ο Κούλης τα λεφτά τα σπρώχνει στους κολλητούς για να τον λιβανιζουν όλη μέρα και ο κόσμος στα μικρά ακριτικά νησιά στο έλεος της τύχης του. Α ρε μασονακια όλα σας. Δεν ξέρω ποια μέρα θα ειναι αυτή που θα τρώτε κλωτσομπουνιδια στους δρόμους.

  3. Όχι είναι που ενδιαφέρονται για το Καστελόριζο….αυτοί θα το έχουν δώσει ήδη στην Τουρκία, και εμείς νομίζουμε ότι είναι ακόμα ελληνικό.

  4. Και συ γνωριμίες χρησιμοποίησες κοπέλια,μέχρι και ελικόπτερο σηκώθηκε για τον παππού,σλοιμομο σε οσους δεν έχουν κανένα να τους σταθεί

  5. Είναι που ενδιαφέρονται για την υγεία μας και θέλουν να εμβολιαστούμε όλοι.

  6. βρε ζωα εσεις που κυβερναται πως σαςψηφιζουν απορω ρε θελω να παω να δω την μητερα μου ειναι αρρωστη και δεν μπορω ρε θα γεινει μακελειο δεν καταλαβαινεται

  7. Κάνας πλούσιος ρέ παιδιά , νά τούς αγοράσει τούς ανθρώπους κάνα ελικόπτερο , κρίμα είναι αυτοί οί άνθρωποι κι αυτοί Έλληνες είναι οί ταλαίπωροι !

Comments are closed.