Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από την μάνα της Μυρτούς: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται ειδικό κέντρο στη Γερμανία»

Κοινοποίηση:
590c9bf61dc5247d608b4581

Τα προβλήματα υγείας της Μυρτούς έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, όπως τονίζει η μητέρα της αναφερόμενη στην κατάστασή της.

Ήταν πριν 9 χρόνια όταν η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την άγρια κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου. Από τότε, η Μυρτώ είδε τη ζωή της να αλλάζει σε απόλυτο βαθμό και ανεβαίνει συνεχώς μια ανηφόρα που δεν τελειώνει, έχοντας δίπλα της πάντα τη μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου ανεβαίνει μαζί με την κόρη της αυτόν τον Γολγοθά και οι δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν είχαν κάποιο ευχάριστο μήνυμα. Αντιθέτως, τα νέα είναι άσχημα για τη Μυρτώ και την υγεία της.

«Έχουν δεχθεί τόσους Έλληνες αλλά όχι τη Μυρτώ»
Σύμφωνα με όσα είπε, τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η λύση είναι στη Γερμανία, όπου η Μυρτώ θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κοτρώτσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Καντε κατι ρε αλητες γι’αυτο το κοριτσι…
    Μονο για τους ανωμαλους και για τους λαθρο νοιαζεστε!
    Λαμογια!

  2. Καμιά πορεία για την Μυρτώ? Την marfin? Zώα!! ε Ζώα!!!

  3. Καταδίκασε το τέρας μάνα και κόρη σε ισόβια κατάθλιψη όπως την Ιωάννα δικαιοσυνη θα υπάρξει άραγε για αυτές τις ψυχές???!!!! Ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;

  4. ο Πακιστανός, Αχμέτ Βακάς που βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών, σύμφωνα με τη νομοθεσία σε 6 χρόνια το πολύ θα είναι έξω και θα είναι περίπου 30 ετών

  5. Καλα γυριζαμε τον καρναβαλο (Αναλ) σε ολη την Ελλαδα, τη Μυρτω ομως την ξεχασαμε. Με τον υπανθρωπο τον Πακιστανο τι γινεται? Βρισκεται ακομα σε φυλακες ανηλικων (καθ’οτι οι λαθραιοι θεωρουνται αιωνιοι εφηβοι και ασυνοδευτα μεχρι τα 50) ή ειναι ελευθερος αναμεσα μας?

  6. Αν ησουν σκουροχρωμη και “προσφυγας” θα σκιζαν τον κ@λο τους να σε δεχθουν χαροκαμμενη μανα για να δειξουν καλο προσωπο στην ΝΤΠ.
    Με τον πακιστανο ολα καλα; Τον ταιζει ακομα ο φορολογουμενος πολιτης; η ειναι σε κανα ψηφοδελτιο του συριζα και αυτος μιας και τον ειχαν βγαλει απο την κουμουνδουρου ανηλικο τοτε για να γλιτωσει χρονια φυλακισης.

  7. Στεφανε, μίλα με τη μητέρα της Μυρτώς και δώσε τραπεζικό λογαριασμό. Και βέβαια φταίνε οι προδότες πολιτικοί που φέρανε μέσα τον εγκληματία λαθρομετανάστη, έχουμε όμως και εμείς ευθύνη που δεν έχουμε βοηθήσει. Οι 301 είναι με τους λαθρομετανάστες, μην περιμένεις από αυτούς να βοηθήσουν την Μυρτώ. Αυτοί μιλάνε μόνο για φύσσα, όχι για την Μυρτώ, γιατί εκεί ο δράστης ήταν πακιστανός και θα δυσαρεστηθούν οι μκο που φέρνουν αλλοδαπούς. Δώσε τραπεζικό λογαριασμό για την Μυρτώ ΤΩΡΑ.

  8. Τον κωλοΠακιστανό που το έκανε κανονικά μετά το πέρας της ποινής του θα πρέπει να απελαθεί άπαξ δια παντός από την χώρα και απ ΄όλη την Ευρώπη. Όχι να βγει και να αλωνίζει πάλι εδώ.
    Δεν τους παίρνουν οι άλλες χώρες της Ευρώπης και τους έχουν φορτώσει όλους σε εμάς. Αϊ στο διάολο πια.

  9. Κυριοι! Διαβαζω πως η Ελλάδα συγκλονιστηκε απο αυτο που συνέβη στη Μυρτω.Ομως ο λαός το ξεχασε γρηγορα και ακομη το ξεχνά.Θα φανώ κακός αλλά δεν με νοιάζει.Ρωτηστε τη μητέρα της Μυρτώς τι εξακολουθει να ψηφιζει.Μηπως αυτους που επιτρεπουν την εισοδο αυτων των τεράτων.Μήπως λεω..Στις επόμενες εκλογες,τι θα ψηφισετε κυριοι;Μήπως τους ιδιους λεχριτες που τωρα βριζετε;Ερωτω και πάλι.Λοιπον,αφηστε τα πομπώδη σχόλια,διοτι εσεις ειστε που συντηρειτε ποικιλοτροπως αυτα τα τομάρια.

  10. Γιατί στη βρωμογερμανια έχει υποχρέωση το ελληνικό κράτος που κράτησε το κτήνος στην Ελλάδα που έπρεπε να είχε βιαστεί στις φυλακες να στείλει την Μυρτω στις ΗΠΑ η και Γαλλία Όλοι να βοηθήσουμε τη Μυρτω τις επιμενες μερες και ειδικά εμείς οι σοβαροί οικογενειάρχες Έλληνες που έχουμε ήθος και αρχές και οποίος μας πειράξει την οικογενεια τον μαραγκιαζουμε

  11. Έχει δικιο ο Βασίλης ο Λιμενικός . Δυστυχώς όλοι οι προδότες πολιτικοί θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό που κάνατε στην Ελλάδα μας , να μην σας ενδιαφέρει το τη περνάει ο κάθε Έλληνας αλλά να φτιάχνετε HOT SPOT που το 90% είναι Πακιστάν Αφγανιστάν και εχουν ολα τα προνόμια ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ που για αυτούς πού κάθονται και τους πληρώνετε κιόλας . Ήθελα να ήξερα αν απο εσας τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΊΧΑΝ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΤΗ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ ? Θα μου πεις τωρα μην αγχώνεσαι ο ΒΙΑΣΤΗΣ θα πάρει δικηγόρο των Κούγια για να ζητήσει και ψυχική οδύνη .

  12. Διορθώνω: …ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΩΝ! Φιγούρες του θεάτρου σκιών που κινούνται από γερμανικά χέρια, μιλάνε και ακούγεται η φωνή κάποιου Γερμανού αφεντικού τους!

  13. Η Μυρτώ σακατεύτηκε απο επενδυτή που προστατεύουν ολα τα κόμματα της βουλής και μερικές ΜΚΟ… ειναι λοιπον υποχρεωμενοι ολοι αυτοι οι αλητες πολιτικοι και μη…. να φροντισουν για τήν Μυρτώ…!!!
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…???

  14. ειναι η Ελλαδα των προδοτων , ισλομοφασιστων, γερμανοτσολιαδων

    1. Διορθώνω: …ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΩΝ! Φιγούρες του θεάτρου σκιών που κινούνται από γερμανικά χέρια, μιλάνε και ακούγεται η φωνή κάποιου Γερμανού αφεντικού τους!

  15. Που είναι οι φορεις;η πολιτεια;Η εκκλησια;που είναι η μάνα του δολοφονημένου που έκανε αναφορά στον ζακ;μουγγαμαρα εεε;Γιατί δεν στηρίζεται αυτήν την Μανα στον γολγοθα της;

Comments are closed.