«Ο Ερντογάν μέχρι τον Γενάρη θα μας χτυπήσει» – Συγκλονιστική επιστολή του Π.Εμφιετζόγλου προς Μέρκελ και «300» της Βουλής

Κοινοποίηση:
emfietzoglou

Με επιστολή του προς το Βερολίνο, την οποία κοινοποίησε και στην ελληνική Βουλή ο πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Δρ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ζητάει από την Γερμανίδα καγκελάριο η Γερμανία να αποπληρώσει τα χρέη της προς την Ελλάδα όπως το κατοχικό δάνειο αλλά και τις επανορθώσεις για τις ζημιές που προκάλεσαν οι Ναζί στην χώρα κατά την περίοδο της Κατοχής.

Ζητάει ακόμα να σταματήσει η ενίσχυση από τους Γερμανούς της τουρκικής πολεμικής μηχανής καθώς η Άγκυρα ευθύνεται για χιλιάδες εγκλήματα κατά των Κούρδων και των Αρμενίων ενώ ασκεί και παράνομη συμπεριφορά κατά χώρας-μέλους της ΕΕ.
Διαβάστε την επιστολή:

prodromos_merkel01

prodromos_merkel02

prodromos_merkel03

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Γελοιο γραμμα απο ακρη σε ακρη. Απο την μια κατηγορει την Γερμανια/Μερκελ και απ’ την αλλη της ζητα να μας λυσει το προβλημα με την Τουρκια. Ειναι ενδεικτικο της τρικυμιας εν κρανιω, οτι την κατηγορει ακομα και για το “δακτυλο” που εκανε ο Βαρουφακης! Και βεβαια, το σημα κατατεθεν καθε πσεκασμενου “μας φτωχοποιησατε με τα μνημονια”. Πως αυτος ο ανθρωπος εγινε τοσο πλουσιος με αυτα τα μυαλα, αποτελει..ελληνικο θαυμα!

  2. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΏΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΤΣΑΚΊΣΕΙ,
    ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ!!!
    ΘΈΛΕΙ ΑΡΕΤΉ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!!
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ!!!

  3. ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ,ΒΓΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Κ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ,,ΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Κ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕς ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

  4. Γνήσιος Έλληνας Μικρασιάτης. Έχει ζήσει την σφαγή και την απανθρωπιά των αγαρινων όπως και όλες οι οικογένειες των Μικρασιατών που από θαύμα σώθηκαν.Δυστυχως βλέπει και βλέπουμε το ανηθικο και απολίτιστο αυτό εθνος να εξακολουθεί να διαπράττει εγκληματα κατά της ανθρωπότητα. Ανενοχλητα και με θράσος. Αντίδραση καμία και με την πλήρη ανοχή μας επιχειρεί να μας αποτελειώσει. Ποιος όμως περίμενει αντίδραση από πολιτικούς που γεμίζουν την χώρα με εκατομμύρια λάθρο. Ναι είναι 5500000 και δε το λέει κανείς. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία πάντως συγχαρητήρια σε ισχυρούς Έλληνες σαν τον κ. Εμφιατζογλου που έχουν υψηλό το αίσθημα του πατριωτισμού και δεν είναι σαν κάτι άλλους γλυφτες που όχι μόνο δεν αντιδρούν στην κατρακύλα της Ελλάδας αλλά χρηματοδοτούν και τις προδοτικές κυβερνήσεις.

  5. πως είναι δυνατόν 300 δημοκράτες να έχουν εθνική συνείδηση? αρα μιλάμε για ανούσια κίνηση δυστηχώς.

  6. Ωραίος!
    Λίγο πιο χυμά ήθελε μην κρύβετε η μερκελ αυτή είναι από πισω απο την αρχή…μνημόνια.

  7. Να κι ένας επιφανής Έλληνας που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Πάντως η Μέρκελ μπορεί και να το λάβει το μήνυμα από την Γερμανική Πρεσβεία, η Βουλή των Ελλήνων το πολύ να το πρωτοκολλήσει…Έτσι λειτουργούν οι…εντολοδόχοι δωσίλογοι των Γερμανών…Ράους!

  8. Μακάρι κσι άλλοι επιφανείς Έλληνες να ορθώσουν το ανάστημά τους και χωρίς υποκλισεις και φοβικά σύνδρομα να μιλήσουν με σκληρό τρόπο στην γερμανίδα που μας θεωρεί αποικια της

  9. Αγαπητέ κύριε Εμφιετζόγλου
    Μάν κάνετε αυταπάτες.Χτυπάτε πόρτα κουφών.Η Φράου Μέρκελ καί ο σακάτης Σοιμπλε τό έχουν δηλώσει κατηγορηματικά όχι μία καί δύο φορές:Η Ελλάδα δέν έχει καμία έννομη αξίωση γιά πολεμικές αποζημιώσεις.Η Γερμανία έχει εξοφλήσει μέ τήν Ελλάδα.Μεγάλο ψέμμα.Neue Zürcher Zeitung.27.4.2019
    Ο γερμανοέλλην ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ (Hagen Fleischer):”Η Γερμανία δέν εξόφλησε τα πολεμικά της χρέη στήν Ελλάδα.Ολα τά χρεη τής Γεμανίας στήν Ελλάδα γιά τίς πολεμικές αποζημιώσεις μαζί μέ τό αναγκαστικό δάνειο τής Ελληνικής Εθνικής Τράπεζας φτάνουβ περίπου τά 350 μέ 400 δις ευρώ.
    Bild Zeitung:”Οί Ελληνες θέλουν από εμάς 377 δις ευρώ .Bild:”Η απαίτηση είναι προσβλητική ύβρη εναντίον της Γερμανιας”.Καί κάτι άλλο.Μέρκελ καί Σόιμπλε είναι οι σχεδιαστές τής λιτότητος (Austerity) πού κατέστρεψε οικονομικά τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

  10. Έχει καταλάβει ο κ. Εφγιετζόγλου ότι η Ελλάδα έχει χαθεί;

  11. …..ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ-ΔΑΚΡΥ -ΚΟΠΟ (ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ-ΤΟ ΑΙΜΑ-ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ),,
    ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ…

  12. Συγχαρητήρια στόν κύριο Εμφιετζόγλου γιά τήν επιστολή τού.
    Πρέπει να βγούν μπροστά και άλλοι σπουδαίοι Έλληνες και να εμπνεύσουν τον λαό γιατί οι καιροί το απαιτούν.
    Αρκετά ασχοληθήκαμε με Πολάκηδες και άλλα είδη τού ζωίκού βασιλείου.

  13. Αυτό ξεχασετο καλά που είναι όλα φτιαχτα με
    τους δικούς μας αλλά ο πόλεμος θα έρθει το καλοκαίρι

  14. -Η υπογραφή του όλως περιέργως δεν έχει τελειες,λες να πέσαμε σε γνήσιο πατριώτη,μη τέκτονα?
    -Μακαρι Θεέ μου.

  15. Υπέροχη έκφραση ελεύθερης σκέψης και ελευθέρων ιδεών.Το μόνο ομως δυστυχώς πού δεν ανταποκρίνεται σαυτα είναι η επάρκεια,εξαρτωμενη απο τον Ελληνικό Λαό.Η Δημοκρατία μάς παρέχει το δικαίωμα τής διαμαρτυρίας,και τής υπεράσπισης του Συντάγματος.Εαν συμφωνούμε με τούς παγκόσμιους εντολοδοχους,τότε να κρυφτουμε σε λαγούμια,εάν όχι,τότε καθημερινά ειρηνικες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Επικράτεια,προς αποκατάσταση τής Δημοκρατίας και τής Αξιοπρέπειας μας!!!!

  16. Φημες λενε οτι το χαρτι υγειας τησ Μερκελ τελειωσε.
    Προδρομε αν δεν εχεις στρατιωτικη δυναμη να επιβαλεις με τα οπλα το δικιο γελανε μαζι σου ολοι

Comments are closed.