Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γκάρι Όλντμαν: Έβγαζα ιδρώτα από βότκα και ξυπνούσα με μαύρη γλώσσα

Κοινοποίηση:
720_767057_e61af6e37b-af15007351e126d0

“Δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου” εξομολογείται ο Γκάρι Όλντμαν στους Los Angeles Times, μιλώντας για τις παρενέργειες από την “κόλαση” της εξάρτησής του από το αλκοόλ. Ανακαλεί τις εποχές που ίδρωνε βγάζοντας από τους πόρους του βότκα και ότι ξυπνούσε με μαύρη γλώσσα.” Έβγαζα ιδρώτα από βότκα. Είχε γίνει μέρος της ύπαρξής μου. Η γλώσσα μου ήταν μαύρη το πρωί. Πίστευα ότι έφταιγε το σαμπουάν. Δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, να το ζήσει. Είναι μια κόλαση. Κι αυτός ο αυτοσαρκασμός; Αυτό είναι εκεί για να καλύψει την ανεπάρκεια” εξομολογήθηκε ο κορυφαίος Χολιγουντιανός σταρ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε την εμπειρία του ως πρώην αλκοολικός για να υποδυθεί τον ρόλο του σεναριογράφου Χέρμαν Μανκ στη νέα ταινία του Netflix “Mank”.

“Ο Χέρμαν, με αυτόν τον αυτοσαρκασμό του, ήταν σε γεύμα και έπινε με έναν φίλο που τον ρώτησε: “Γιατί δεν πας σπίτι σου μια φορά ξεμέθυστος;”. Και εκείνος απάντησε: “Τι πράγμα; Και να με πετάξει έξω η Σάρα σαν απατεώνα;”. Έκανα κι εγώ το ίδιο”.

“Θα καθόμουν στο τραπέζι και θα έλεγα στον σερβιτόρο “θέλω ένα μεγάλο ποτήρι βότκα τόνικ. Και μπορείς να μου το φέρεις τώρα γιατί είμαι αλκοολικός και το χρειάζομαι γρηγορότερα”. Ομολογεί παράλληλα ότι δυσκολεύτηκε να κόψει το ποτό γιατί είχε δώσει ρομαντική χροιά στην εξάρτησή του και την είχε συνδέσει με εμπνευσμένους καλλιτέχνες όπως ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ. “Οι άνθρωποι το εξιδανικεύουν, ακόμη και εγώ το εξιδανίκευσα. Όλοι οι ήρωές μου ήταν αλκοολικοί ή εθισμένοι στο όπιο και συγκινείσαι με όλους αυτούς τους ποιητές και συγγραφείς και ηθοποιούς που ήταν μεγάλοι πότες”.

Πλέον ο Όλντμαν είναι νηφάλιος. Έδωσε πραγματική μάχη και παραμένει “καθαρός” εδώ και 24 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: