Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον 17χρονο στο Γαλάτσι: «Με ανάλογη επίθεση ίσως μείνω ανάπηρος»

Κοινοποίηση:
1

O 17χρονος που δέχθηκε επίθεση στο Χαλάνδρι αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα έζησε και να περιγράψει τις δύσκολες στιγμές από τον ξυλοδαρμό που έζησε.

«Μου έχουν μείνει στιγμές από εκείνη την ημέρα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο… ήμουν γεμάτος αίματα. Είχαν μαζευτεί πάνω μου 20 άτομα και με βαράγανε, κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι – άμα ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος» λέει ο 17χρονος.
«Ήμουν ζαλισμένος, δεν έβλεπα καλά, μου μιλάγανε, δεν καταλάβαινα τι μου λέγανε, είχα παντού καρούμπαλα σε όλο το κεφάλι, ήμουν μελανιασμένος σε όλο το πρόσωπο. Η γνάθος μου ήταν φουλ φουσκωμένη, το μάτι μου είχε πεταχτεί έξω, το φρύδι είχε πρηστεί πάρα πολύ. Αίματα γενικά. Η κοιλιά μου είχε πάθει μόλυνση εκεί αριστερά, επειδή κάποιος με κλώτσησε εκεί», αναφέρει.

«Ήρθαν τα παιδιά στο σπίτι σε πολύ άθλια κατάσταση. Το παιδί ήταν πολύ χτυπημένο στο κεφάλι, στην κοιλιά, με αίματα και προσπαθούσα εγώ να επικοινωνήσω με τους γονείς του και να τον βοηθήσω. Να του σκουπίσω λίγο τα αίματα. Τον ρώταγα εάν πονάει, εάν ζαλίζεται και δεν αισθανόταν καλά το παιδί, δεν ήταν καθόλου καλά. Τρόμαξα πάρα πολύ να σας πω την αλήθεια και εγώ και ο σύζυγός μου», είπε η μητέρα ενός φίλου του, η οποία του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: