Συγκλονιστικός ο Μιχάλης Λούντζης με ρεκόρ σκοραρίσματος στην Ευρωλίγκα

Κοινοποίηση:
Μιχάλης Λούντζης

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ απέναντι στην Αναντολού Εφές με 76-70, παίρνοντας εκδίκηση για τον περυσινό του χαμένο ημιτελικό στο Final-4 του Βελιγραδίου.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας που παρατάχθηκαν για ακόμη ένα αγώνα χωρίς τους τραυματίες Σλούκα και Πίτερς έκαναν κατάθεση ψυχής καθάρισε σαν .. αυγό την περυσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης και παρέμεινε ακλόνητος στην κορυφή με ρεκόρ 16-7
Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν σε μία αναμέτρηση όπου βγήκαν πολλοί παίκτες μπροστά , να έχουν σε καταπληκτική βραδιά τον Μιχάλη Λούντζη!
Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ αποδείχθηκε καθοριστικός, αφού έπαιξε και για τον απόντα Σλούκα, αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου του σε πολλούς τομείς. Με 13 πόντους και των οποίων οι 11 στο πρώτο μέρος με 3/3 τρίποντα, αλλά και απίστευτη συνέπεια σε άμυνα και δημιουργία, ο Λούντζης μετατράπηκε σε άσο που έβγαλε ο Μπαρτζώκας κρυμμένο από το … μανίκι του, δίνοντας την ώθηση για μία τεράστια νίκη! Με βραδιά – καριέρας πραγματοποίησε προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σηκώνοντας το ΣΕΦ στο πόδι!
Στην άμυνα … βίδωσε τον Σέιν Λάρκιν ο οποίος δεν ήταν λίγε ςοι φορές που υπέπεσε σε λάθη, καταδικάζοντας την ομάδα του.
Μεγάλη δουλειά για τον Θρύλο να μπει και ο Λούντζης πολύ γερά στην εξίσωση ενόψει των απαιτητικών και συνεχόμενων υποχρεώσεων που τον περιμένουν σε όλες τις διοργανώσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: