Συγκλονίζουν τα μέλη της οικογένειας της 34χρονης! Λύγισε ο πατέρας της. «Δεν μπορώ να καταλάβω. Το κορίτσι δεν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΤΕΡΑΣ 34ΧΡΟΝΗΣ

Σοκαρισμένοι είναι ο πατέρας και ο αδερφός της 34χρονης γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – «Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση».

Ο πατέρας και ο αδερφός της νεαρής γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Σταθερή είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο» είπε ο αδερφός της 34χρονης, ενώ τόνισε πως η αδερφή του δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έχει κάνει. «Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση» συνέχισε και συμπλήρωσε πως η γυναίκα δεν έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω.

«Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να τη δω λίγο» συνεχίζει ο άνδρας, ενώ ο πατέρας της γυναίκας σημείωσε πως: «Κάπως βλέπει λίγο θολά. Φαντάσου τι σόι κάψιμο έχει κάνει… Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η δουλειά ήταν να μην γίνει καθόλου. Ήταν ένα αστραπιαίο πράγμα, κλάσματα δευτερολέπτων. Κάνει κουράγιο, αλλά τι κουράγιο να κάνει».

Η θεία της, φανερά συγκινημένη, δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στην ανιψιά της. «Ποιος της το έκανε αυτό; Όσο και να τη μισούσαν, δεν έπρεπε να κάνουν τέτοιο κακό» είπε ενώ πρόσθεσε πως ο ένοχος πρέπει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ….

Comments are closed.