Συγκλονίζουν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη: «Πάλευε κάθε μέρα, ήρθαμε σε ένα σπίτι άδειο»

Κοινοποίηση:
zagliveris

Δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του γιου τους οι γονείς του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας «χτυπημένος» από μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφεραν πως ο γιος τους δεν ήταν καλά ψυχολογικά όταν έμαθε για την ασθένειά του. Ωστόσο, στη συνέχεια πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του ενώ εκείνοι βρίσκονταν κάθε στιγμή στο πλευρό του και του έδιναν δύναμη.

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την ασθένειά του. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Δεν φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα» είπε ο πατέρας του, ενώ τόνισε πως ότι πρόλαβε να πει στον γιο του ότι τον αγαπά.

Η μητέρα του ανέφερε με δάκρυα στα μάτια:

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας».

Η κηδεία του 30χρονου έγινε χθες μέσα σε κλίμα θλίψης, με τον 30χρονο να συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία η οικογένεια, η αρραβωνιαστικιά του, συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε τις δηλώσεις των γονιών του Γιώργου Ζαγκλιβέρη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: