Συγκλονίζει ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου: «Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Γιώργος Παπαπαύλου – Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά απο 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατα τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!

Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ηλίθιε γελοτωπιε,ευτυχώς που τριπλομπολιαστικες…χαχαχα..Δεν έκανα τίποτα από αυτά που λένε οι φοβεροί καντηλαναφτες σου,κ τίποτα δεν έχω πάθει από ψευτοιους κ ιώσεις γίδι!!!!!!

  2. ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ‘ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΕ…….’

  3. τρία εμβόλια έκανες, ηλιθιε … ας πρόσεχες .

  4. Ταλαιπωρε και τεμπελη ανεργε ηθοποιε δεν εχω κανει κανενα εμβολιο ποτε δεν εβαλα μασκα και δεν εχω αρωστησει ποτε. Κραταω το ανοσοποιητικο μου δυνατο με διατροφη. Τραβα εσυ και τα υπολοιπα προβατα να κανετε και αλλες δοσεις να απαλλαγουμε πρωτα τουλαχιστο απο εσας.Αυτοι που τα τσεπωσαν απο τις φαρμακευτικες θα τους φτιαξουμε επειτα .Φιλικα παντα Κωστας

  5. Άκου καθυστερημένε ηθοποιακο του κώλου. πέρασα κοβιντ, είχα 3 μέρες πυρετό μόνο μέχρι 38. Κλάιν Μάιν. Πλήρως ανεμβολιαστος. Κάνε και την 4η και 5η δόση και ξανακολλα να δούμε λίγο.

  6. Καλα λενε οτι ορισμενοι ειναι ανεπιδεικτοι μαθησεως.
    Ας του πει καποιος οτι λογω μπολιων τραβηξε τον γολγοθα που τραβηξε οπως ολοι οι μπολιασμενοι που τους ταλαιπωρει πολλες μερες και βαρια. Ολοι οι αμπολιαστοι το περνανε στο ποδι με λιγο πυρετο γυρω στο 38=38,5 για κανα 24ωρο.
    Ειναι τυχρος που δεν επαθε καμια πνευμονικη εμβολη-ξαφνικουα-θρομβωση-εγκεφαλικο ακομη.

  7. Αντι να κατηγοτει τους ανεμβολιαστους ας καταλαβει οτι με τα 3 εμβολια καταστρεψε το ανοσοποιητικο του,ετσι επαθε οτι επαθε.

  8. Με τρία μπούστερ της μπιγκφάρμα εμπεδώνεις καλύτερα.

  9. Για αυτό και το πτυχίο τους έπρεπε κανονικά να εξισωθεί με το απολυτήριο του Δημοτικού.

  10. Τριπλό εμβολιασμός μ@λ@κ@ς πέρασε βαριά κορονοιο, γι’αυτό γίδι τον πέρασες βαριά.

  11. ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΞΑΦΝΙΚΟΥΑΚΙΑ. ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΩΑΣΜΕΝΑ

  12. Ακου μεγαλε.Ειμαι ανεμβολιαστος και θα παραμεινω.Πριν ενα μηνα ημουν θετικος στον ίο.Το μόνο που ειχα δεκατα για 4 μερες πηρα αγωγη απο τον γιατρο. μου και την πεμπτη μερα ημουν μια χαρα και αρνητικος .Δεν εχω βεβαια ιστορικο παθησεων.Αρα ειναι κατι λιγοτερο απο γρυπη εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα.Αρα αυτα που λες δεν ισχυουν.Απο Ολλανδια

Comments are closed.