Συγκλονίζει η μάχη του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Έχω γίνει φυτό, δεν μπορώ να φάω»

Κοινοποίηση:
aggelidis-konstantinos

Σχεδόν ενάμιση χρόνο από το τροχαίο που τον τραυμάτισε σοβαρά και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να «μάχεται» καθώς ακόμα δεν έχει αναρρώσει παρουσιάζοντας σημαντικά νοητικά και κινητικά προβλήματα!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να «καρφώνεται» πάνω του.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Βαρσάμη, εξέδωσε αγωγή με την οποία ζητά από τον οδηγό 3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, αφού όπως λέει έχει υποστεί σημαντικές νοητικές και κινητικές βλάβες, που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Μεταξύ άλλων στην αγωγή του αναφέρει πως «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα,. αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

Κατ’ όπιν αυτών ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αναφέρει πως το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει γι αυτούς ένα δεύτερο σπίτι. «Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει αγώνα. Προσπαθώ κι εγώ να τον στηρίξω ως σύζυγος και μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας Αλέξανδρο για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει, δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Όμως ξέρω ότι είναι εκεί. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο τα μάτια του λάμπουν. περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: