Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: «Ηταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kaiti-garbi-dionysis-sxinas-mavra-rouxa

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο ίδιος και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή τον Ιανουάριο, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», η οποία επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και περιέγραψε τα πιο δύσκολα 12 λεπτά της ζωής του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Το “παλτό” το έφαγε η Καίτη (Γαρμπή) στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, “ανέβασε μας πάνω”, όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία.

Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα, αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν. Η Καίτη τους μιλούσε πάρα πολύ καλά. Ο Δημήτρης το είδε όλο αυτό και είχε όλη αυτή την ώρα κάτω το κεφάλι του. Κοίταζε όλη την ώρα κάτω. Είχαν κουκούλες και όπλα. Θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Αλλά είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ. Να μη συμβεί σε κανέναν» είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σχοινάς για την ημέρα της ένοπλης ληστείας στο σπίτι τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: