Συγκλονίζει η αδερφή του Ικάρντι: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να σκοτώσω τον πατέρα μας»

Κοινοποίηση:
1

Η 24χρονη reality star και influencer αδερφή του Μάουρο Ικάρντι εξομολογήθηκε σε ισπανικό περιοδικό πως ήρθε αντιμέτωπη με το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας


Σε συνέντευξη της στο ισπανικό περιοδικό Lecturas, η Ιβάνα Ικάρντι, εξομολογήθηκε τον δύσκολο οικογενειακό της βίο, εξαιτίας της κακοποίησης της μητέρας της από τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση της από το το reality show, Survivientes, στο οποίο συμμετείχε η αδερφή του άσου της Παρί εξέπληξε τους πάντες με τις δραματικές της αποκαλύψεις.

«Ο μικρός αδερφός μου (Guido Icardi) και εγώ επωμιστήκαμε τις συνέπειες χωρισμού των γονιών μου το 2011. Πάντα ήμουν σε μια διαμάχη με τον πατέρα μου στην προσπάθεια μου να προστατεύσω την μητέρα μου». Ακόμη, διαβεβαίωσε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να σκοτώσει τον πατέρα του, τον οποίο τελικά το δικαστήριο καταδίκασε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η όμορφη αδερφή του Ικάρντι είχε απασχολήσει την δημοσιότητα τον Ιανουάριο, όταν μέσα από επιστολή σε γνωστό περιοδικό κατηγόρησε την Γουάντα Νάρα πως έχει χαλάσει τους δεσμούς που είχε με τον αδερφό της, βάζοντας την δική της εικόνα πάντα σε προτεραιότητα.

«Είσαι ξεδιάντροπη, χωρίς αναστολές! Με απομάκρυνες από τον αδερφό μου γιατί δεν ήταν αρκετά καλό για σένα να παίξεις στο Big Brother της Αργεντινής. Γράφω σε σένα γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανακερδίσω τον αδερφό μου. Ήθελες πάντα να είσαι το αστέρι γύρω από τον Μάουρο. Όταν χώρισες με τον Μάξι Λόπες πολλοί σε θεώρησαν καταστροφή για την οικογένεια. Μακριά λοιπόν από τα προβλήματα και τις διαφορές μας, θα βοηθήσεις τον άντρα σου να βρει την αδερφή του ή θα τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου; Σκέψου το Ουάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 24χρονη influencer.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: