Συγκλονίζει η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο άγγελός μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας»

Κοινοποίηση:
ροναλντο

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οποίος το βράδυ της Δευτέρας γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media τον χαμό του νεογέννητου γιου του, το ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορούσε η σύντροφός του Χεορχίνα.

 Συγκινητική ήταν η δημοσίευση που έκανε η αδελφή του Πορτογάλου άσσου, Κάτια Αβέιρο, καθώς αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα τους, Χοσέ Ντίνις Αβέιρο, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι το νεογέννητο αγόρι βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας που στάθηκε στο πλευρό του, με τους συλλόγους, αθλητές και σχολιαστές να κάνουν δημοσιεύσεις εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στον ίδιο και την οικογένειά του.

O Πορτογάλος άσσος δείχνει συνεχώς την μεγάλη αγάπη που έχει για την οικογένειά του, μέσω δημοσιεύσεων στα social media, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε γνωστοποιήσει το γεγονός ότι η Χορχίνα ήταν έγκυος και περίμενε δίδυμα.«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες με αγάπη.Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», είχαν γράψει χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου στο πλευρό του

Ο συμπαίκτης του, Μάρκους Ράσφορντ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ρονάλντο, προσφέροντας την υποστήριξή του, καθώς έγραψε: «Οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και με την Χεορχίνα. Λυπάμαι πολύ αδελφέ μου».

Ο Ντιόγκο Νταλότ, ο Άλεξ Τέλες και ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ απάντησαν στη δημοσίευση με αγάπη για να στείλουν την υποστήριξή τους, όπως επίσης και ο τερματοφύλακας των «Κόκκινων Διαβόλων», Νταβίντ ντε Χέα.

Δίπλα στον Πορτογάλο αστέρα στάθηκε ο πρώην άσσος και παρουσιαστής του «Match of the Day», Γκάρι Λίνεκερ, που έγραψε: «Τρομερά, θλιβερά νέα. Ειλικρινή συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένειά σου».

 Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ και ο αστέρας της Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, απάντησαν στη δήλωση του Ρονάλντο, δείχνοντας την συμπαράστασή τους, ενώ ο ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν έστειλε επίσης ένα μήνυμα εκφράζοντας τη θλίψη του: «Σπαρακτικά νέα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Από όλα αυτά τα ονόματα του παγκοσμίου αθλητισμού, ξεχώρισε το μήνυμα του Βραζιλιάνου θρύλου, Πελέ, ο οποίος έστειλε το μήνυμα: «Φίλε μου, σου στέλνω τις προσευχές μου μου σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να φωτίσει κάθε βήμα της διαδρομής».

Η αδερφή του Ρονάλντο έδωσε μια συγκλονιστική απάντηση στα απελπιστικά θλιβερά νέα, με σαφή αναφορά στον πατέρα τους Ντένις, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, με την Κάτια Αβέιρο να εκφράζει την πεποίθησή της ότι ο γιος του Ρονάλντο ήταν μαζί του.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σου εκεί. Ο Θεός να σε φροντίζει και να δυναμώνει όλο και περισσότερο την πορεία σου. Ο άγγελός μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα. Και το κοριτσάκι μας είναι εκεί δυνατό και γεμάτο υγεία και θα μας δείχνει κάθε μέρα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία», έγραψε η Αβέιρο δίπλα σε φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ και του Ρονάλντο με τα δύο της παιδιά.

Η ανάρτηση του ζευγαριού

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή.

Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο – Χεορχίνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: