Συγκλονίζει η Κάλλι Αναγνώστου για το Μάτι – «Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του και δεν του είπα τίποτα ως μαμά»

Κοινοποίηση:
1100_a2428076-6169-425b-817b-4c2190d16130

Η Κάλλι Αναγνώστου την Παρασκευή 9/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24.

Η Κάλλι Αναγνώστου είναι μια εκ των επιζόντων μαρτύρων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι που στέρησε με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή σε 104 ανθρώπους.


Μητέρα ενός αγοριού, 5μιση ετών τότε, περιέγραψε όσα τραγικά βίωσε την 23η Ιουλίου του 2018 στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» και τους παρουσιαστές Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθηνού.

«Έπεσε πάνω μου, δεν πρόλαβα να τον πιάσω εκείνη την ώρα. Έπεσε κάτω. Άρχισε να ουρλιάζει, γιατί καιγόταν η πλάτη του. Εγώ δεν κατάλαβα ότι δεν είχε βάλει τη μπλούζα κι έτσι όπως πήγα να τον πιάσω από πίσω έμπηξα τα χέρια μου μέσα στο σώμα του κι άρχισε να σκίζεται. Κι εγώ εκείνη την ώρα δεν έπρεπε να αντιδράσω σαν μαμά, δεν έπρεπε να σκεφτώ τι γίνεται. Έπρεπε να τον σηκώσω και να του πω: τρέξε! Κι αυτό κάναμε», είπε αρχικά η Κάλλι Αναγνώστου.

«Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του και δεν του είπα τίποτα ως μαμά. Γιατί αν έκανα κάτι, θα ήταν να τον πάρω αγκαλιά. Κάθε μαμά αυτό δεν θα έκανε; Θα έπαιρνε το παιδί της αγκαλιά… και δεν έπρεπε» πρόσθεσε η Κάλλι Αναγνώστου.
Τέλος, η Κάλλι Αναγνώστου εξομολογήθηκε τον τεράστιο Γολγοθά που ανεβαίνει με τις πολλαπλές πλαστικές εγχειρήσεις που καλείται να κάνει ακόμα αλλά και τον βίαιο τρόπο με τον οποίο «ωρίμασε» απότομα ο γιος της, μετά την τραυματική εμπειρία που είχε με την πυρκαγιά. Η ίδια παρέστη και στη δίκη που έγινε το πρωί της Πέμπτης για το φονικό συμβάν, όπου κατέθεσε την εμπειρία και τα βιώματά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σιγουρα στημένογθα να τα βαλουν με τον σύριζα στις εκλογεσ αυτο που δεν καταλαβαίνουν οι μπουνταλαδες στην κυβερνηση ειναι οτι μάλλονθα έρθει ο Κασιδιαρης. Α! Και οι ανθρωποι δεν λιωνουν καίγονται παρεμπιπτόντως..

  2. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου πως για ακόμα ένα θανατικό οι υπεύθυνοι αλωνίζουν ελεύθεροι και χασκογελούν !!!

Comments are closed.