Συγκλονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είναι σκληρό αυτό που περνάω, για να βρω τον εαυτό μου»

Κοινοποίηση:
antelina-varthakoyri-evapse-ta-mallia-tis-kai-einai-mia-koykla-i-allagi-ligo-prin-tis-giortes-pics-5

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε στο «Love it» και μίλησε για τον αγώνα της να χάσει τα περιττά κιλά.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Λογικό να μην της αρέσει που την κατακρίνουν για τα κιλά της όμως θα ήταν πιο συμπαθητική και ειλικρινής αν μας έλεγε πόσο απολαμβάνει το γεγονός ότι δέρνει δημοσίως και ιδιωτικώς τον νωχελικο και βαριεστημενο ασχημουλη σύζυγο που έχει σούζα και της το αναγνωρίζουν όλοι.

  2. Προβλήματα που έχει ο κόσμος…. Συγκινήθηκα, εγώ δεν έχω να φάω και μένω στο δρόμο και η Αντελίνα περνάει ένα δράμα δε μπορεί να χάσει τα πατσοκοίλια της. Δε θα κοιμηθώ το βράδυ.

  3. Κι εγώ προσπαθώ να τον μακρύνω, χρόνια τώρα. Πού θα πάει;

  4. Άμα ο άντρας σου που ως γιος του Πάριου μπορεί να έχει όποια θεογκόμενα θέλει σε αποδέχεται όπως είσαι ποιο το πρόβλημά σου; Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι κολλημένος αλλιώς θα παντρευόταν ένα από τα πουτανάκια που τού την πέφτουν!

  5. τα κιλα σε πειραζουν?? αυτα που σου ελεγε ο “”ανδρας σου”” στην τηλεοραση δημοσιως δεν σε πειραξαν και συνεχιζες να τα ακους και να το παιζεις λαιτ??? λυπητερο…………………

  6. Aντζελίνα , γιατί έχεις ενοχές που πάχυνες; Για λύπηση είναι οι χοντρομαλάκες που βρίζουν τους παχουλους .ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει .Τα κιλά αν θες τα διώχνεις, η χοντομαλακία απο το κεφάλι δεν φεύγει ποτέ. Οσοι βρίζουν τους παχουλούς το κάνουν για να καλύψουν δικά τους ελλατώματα.

  7. Το αργό κ όχι το απότομο αδυνάτισμα θα ωφελήσει τη υγεία σου.Εμφανεστατος μπαξες ο εσωτερικός σου κόσμος.Η στενότητα της συμβίωσης μετά από χρόνια καταντά πνιγηρή.Σε αυτή τη ηλικία θέλουμε ψυχική και εγκεφαλική γαληνη.Κρατα αποστάσεις από τον σύζυγό σε οριακό σημειο και θα νιώσεις απερίγραπτα ελεύθερη.

  8. προβλήματα που έχει το κορίτσι…..σε πολλους αρέσουν οι χοντρουλες
    πολλα λιγουρια στο Ελλαδισταν

  9. Γλυκό μου κορίτσι, αν ήξερες τι πείνα έρχεται…όλοι θα γίνουμε σαν στάχια!

Comments are closed.