Συγκινητική ανταπόκριση… Πέραν των 60.000 για τις ανάγκες παιδιών από την εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας»

Κοινοποίηση:
agioulazarou

Πέραν των 60 χιλιάδων συγκεντρώθηκαν προς στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη από την εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας» – Πως θα διατεθούν – Ευχαριστίες διοργανωτών για τη μεγάλη ανταπόκριση

Η μεγάλη ανταπόκριση των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας στη ξεχωριστή εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στη Δρομολαξιά, μετουσιώθηκε σε έσοδα 63,480 τα οποία θα διατεθούν για στήριξη παιδιών που την χρειάζονται άμεσα.

Πέραν των 20 χιλιάδων ανθρώπων πέρασαν την προηγούμενη Κυριακή από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των διοργανωτών.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times από τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν, οι 15 χιλιάδες ευρώ θα παραδοθούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και άλλες 10 χιλιάδες στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα παραμείνουν στο ταμείο του Ιδρύματος ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου για να εισφέρονται εκεί και όπου υπάρχει ανάγκη και με τη διαχείριση τους δε θα σχετίζεται το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, ενώ όλα τα έξοδα θα γίνονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για σκοπούς διαφάνειας.

Όπως μας αναφέρθηκε, από την εκδήλωση παρέμειναν αδιάθετοι λαχνοί ύψους 20 χιλιάδων ευρώ που θα διατεθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ η δημοπρασία που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή θα γίνει διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου και της σελίδας του Κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου στο facebook.

«Αυτή η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου συνεισφέροντας οικονομικά για τον συνάνθρωπο τους και ειδικότερα για τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη, μας δίνει κίνητρο για ανάλογες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο μέλλον» είπε ο εμπνευστής της εκδήλωσης και επιστάτης του Περιβολιού Λάζαρος Φιλίππου.

Ο κύριος Φιλίππου μιλούσε κατά την παράδοση χρυσού δίσκου στον Γενικό Διευθυντή της MC DIGITAL MEDIA Χρίστο Μαραγκό εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη προβολή της εκδήλωσης και συμβολή του σε αυτήν.

Ο κύριος Μαραγκός εξέφρασε τις ευχαριστίες του και διαβεβαίωσε ότι ο όμιλος θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες που στοχεύουν στη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη και ειδικότερα των μικρών παιδιών που δοκιμάζονται.

Η εκδήλωση ως γνωστόν, έλαβε χώρα με αφορμή την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λαζάρου, ενώ οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με χαρά και φυσικά αφιλοκερδώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: