Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης: «Θέλω πίσω την Έμμα» – Οι κάμερες κατέγραψαν το άτομο που πήρε το τσαντάκι με τα 1.500 ευρώ

Κοινοποίηση:
21xroni-emma

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. Ένα τεράστιο γιατί… Ένα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτή τη χώρα. Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί; Δε μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο» είπε η μητέρα της 21χρονης, μιλώντας στο Star.

«Η Έμμα ήθελε να κάνει το καλό. Ηθελε να βοηθάει. Αυτό το παιδί είχε άστρο. Ήταν ένα παιδί φωτεινό» συμπλήρωσε η ίδια. Μάλιστα μήνυμα στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής έστειλε και ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που δέχτηκε το νεφρό της Έμμας: «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι 20 χρονών κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο…».

Όπως τόνισε στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, οι γονείς της Έμμας σεβάστηκαν την επιθυμία της 21χρονης και δώρισαν τα όργανά της, γιατί ήθελαν να δώσουν ζωή σε άλλους συμπολίτες μας. «Αυτό είναι το παρήγορο και αυτό στηρίζει την οικογένεια, ότι από τον θάνατο προήλθε η ζωή. Είναι κάτι το οποίο τους στηρίζει και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν».

Από την πλευρά της η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι αρκετά πίσω στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων, ενώ ο κ. Ρουσσόπουλος συμπλήρωσε πως «το να χτυπάει το τηλέφωνο και να σου πουν ότι βρέθηκε μόσχευμα συμβατό με εσένα είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο ζωής που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο».

«Νιώθουν ότι η κόρη τους ζει μέσα από άλλους ανθρώπους. Το σώμα τελείωσε… Το να δώσει όμως ζωή σε άλλους είναι το σημαντικό και αυτό που σε στηρίζει και σου δίνει το κουράγιο να συνεχίσεις».

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, ενώ η Έμμα ψυχοραγούσε στην άσφαλτο κάποιος άρπαξε το τσαντάκι της, εντός του οποίου είχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κάμερες κατέγραψαν τον άνθρωπο που άρπαξε το τσαντάκι της 21χρονης και εκτίμησε πως επειδή ήταν σε ροζ χρώμα ίσως να έχει μείνει στη μνήμη κάποιου μάρτυρα και να μπορέσει να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω ατόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάποτε ο κόσμος κοιμόταν με τις πόρτες ανοιχτές γιατί όποιος τολμούσε να κάνει τη μέγκλα του ζήτω που χεζότανε για τα επακόλουθα. Και μετά ήρθε η πρόοδος όπου μας δίδαξε ότι δεν φταίει αυτός που ξεκοιλιάζει το παιδί σου στη μέση του δρόμου αλλά φταις εσύ που είχες στραβά τη χωρίστρα σου και τον ώθησες να στο ξεκοιλιάσει γιατί έτσι του κ@ύλωσε. Έπρεπε μια κατηγορία από πονηρά κοπρόσκυλα για να πάρει καρέκλα, άρα και μάσα, να αναπτύξει την ιδεολογία του τύπου στον πόϊτσο μας όλα που τέρπει και κάποιες καταπιεσμένες υπάρξεις. Έτσι λοιπόν καταντήσαμε ένα τρελό μπουρδέλο και όποιος είναι τυχερός και τη βγάλει καθαρή. Με τις υγείες μας.

  2. Το ίδιο συνέβηκε και σε εμάς. Προετοίμαζαν την σύζυγο μου για απλή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική και ξαφνικά έπαθε σοβαρό καρδιακό επεισόδιο (Τakutsumbo) και ανακοπή καρδιάς 2 φορές. Την έκανα εισαγωγή στην ΜΕΘ όπου παρέμεινε σε τεχνητό κώμα 24 ημέρες. Εκείνη την ώρα που η σύζυγος μου πέθαινε κάποιος άνοιξε την τσάντα της και έκλεψε τον φάκελο με 2.000 ευρώ που προοριζόταν για την αμοιβή του γιατρού για την απλή επέμβαση που δεν έγινε ποτέ.
    Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας και των συνανθρώπων μας.

    1. Τα κ@θικια,πολύ λυπάμαι για αυτό που πέρασες!!!!!
      Δεν έχουν τσιπα δεν τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία πλέον,η κλεψιά για αυτούς είναι όπως ο αέρας,στο λεπτό σε κλέβουν και δεν τους νοιάζει καν,αμετανόητοι το κάνουν ξανά και ξανά έτσι επιβιώνουν.

Comments are closed.