«Συγκινεί» η μητέρα της Ντρισμπιώτη: «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

Κοινοποίηση:
AppleMark

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέρα από χρυσή αθλήτρια στο βάδην έχει αποδειχτεί κα πρωταθλήτρια στον στίβο της…ζωής μιας και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια κατάφερε να φτάει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

«Είναι μια αγωνίστρια» δήλωσε περήφανη η μητέρα της
Η μητέρα της Αντιγόνης, Παναγιώτα Ντρισμπιώτη σε συνέντευξή της ανέφερε ότι η κόρη της προπονούταν «δίχως έλεος» μέρα-νύχτα και παράλληλα εργαζόταν στο τσιπουράδικο που διατηρεί η οικογένεια της στην Καρδίτσα.

«Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι», συμπλήρωσε η κυρία Παναγιώτα, και συγκίνησε.

Μολονότι ο δρόμος προς το…όνειρο δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την 38χρονη αθλήτρια, η μητέρα της δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει: «Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει τι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις. Ό,τι πέτυχε το κατάφερε χωρίς κάποια άλλη οικονομική βοήθεια με την πορεία της να ξεκινά από 12 ετών: «Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη».

«Έχουμε να την δούμε 4 μήνες. Όταν γυρίσει θα της πως καλωσήρθες στη μαμά σου» είπε η κυριά Παναγιώτα η οποία όπως είπε έχει άλλες τρεις κόρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.