Συγκέντρωση και πορεία αντιεξουσιαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα – Κλειστή Πανεπιστημίου και Πειραιώς [ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

Κοινοποίηση:
simvainei tora

Συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου πραγματοποιούν αυτήν την ώρα ομάδες και αριστεριστές με βασικό αίτημα τη χορήγηση άδειας στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Λόγω της πορείας η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας διακόπτεται εκ περιτροπής σε Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Πειραιώς ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται παραταγμένες πέριξ των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου

Αυτήν την ώρα ο κύριος όγκος των διαδηλωτών έχει φτάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μπροστά από τα γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου είναι παρατεταγμένες δύο κλούβες των ΜΑΤ. Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στην Πειραιώς έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα από την Ομόνοια έως την συμβολή με την Ιερά Οδό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα (συγκεκριμένα από τις 2 Μαΐου) έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας μεταφέρθηκε χθες από τις Φυλακές Βόλου όπου κρατείται στο Νοσοκομείο της πόλης.

Δείτε φωτό από τον ρεπόρτερ του Μακελειό που βρίσκεται επί τόπου:

makaleio_telko

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: