Συγγενείς μιλούν για το φονικό στο Κορωπί: «Ήρθε η κακιά στιγμή και σκότωσε το παλικαράκι» [BINTEO]

Κοινοποίηση:
SPUTKNIK

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και γείτονες στην περιοχή του Κορωπίου όπου σημειώθηκε το φονικό, πως ένας διαπληκτισμός οδήγησε στην τραγική κατάληξη να πυροβολήσει ο πατέρας το ίδιο του του το παιδί.

Ο 76χρονος άνδρας που διατηρούσε ξυλουργείο στο οποίο εργαζόταν με τον γιό του, μετά από καβγά όπλισε την καραμπίνα και του αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού του, το πρωί της Δευτέρας. Ο 48χρονος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 13 και 16 ετών και είχε χωρίσει με την σύζυγό του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό που στοίχισε τη ζωή στον 48χρονο, ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία και είπε χαρακτηριστικά «Ελάτε να με συλλάβετε, σκότωσα τον γιο μου».

Συγγενείς και φίλοι κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια. Ο ξάδερφος του 76χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε. Ήταν άνεργο το παλικαράκι. Συνταξιούχος ο ξάδερφος».

Μια γειτόνισσα περιγράφει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες: «Γνώριζα το θύμα για χρόνια. Ήσυχοι, καθημερινοί άνθρωποι, πρόσχαροι. Ο καθένας όταν κλείνει την πόρτα του, όμως, δεν ξέρεις… Λυπηρό, ήταν και νέος άνθρωπος…» σχολίασε.

Η ξαδέρφη του 76χρονου δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του και κάνει λόγο για έναν «καλό πατέρα»: «Το θύμα είχε χωρίσει από τη γυναίκα του. Έχει κι άλλο ένα παιδί. Ήταν καλός πατέρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: