Στόχος ακριβείας – Νέες επιθέσεις των Ρώσων στο αεροδρόμιο Starokonstantinov

Κοινοποίηση:
a949a7b22557595789ba89c2e62499c9_XL

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις σε εχθρικούς στόχους σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας.

Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής κηρύχθηκε επίσης στις περισσότερες περιοχές που ελέγχονται από το καθεστώς του Κιέβου.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Geranium που χρησιμοποιήθηκαν, έφτασαν στους στόχους τους στην περιοχή Vinnytsia, επιτέθηκαν σε ένα ουκρανικό διοικητήριο και στην περιοχή όπου αναπτύχθηκαν τα συστήματα αεράμυνας.
Ακόμα, αρκετές εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Νικολάεφ.

Η ουκρανική πλευρά δεν παραδέχθηκε την ήττα, αλλά είναι γνωστό ότι μια στρατιωτική εγκατάσταση χτυπήθηκε βορειοδυτικά του Nikolaev και στην περιοχή της ναυτικής βάσης στο Ochakov.
Το αεροδρόμιο στο Starokonstantinov, στην περιοχή Khmelnitsky, χτυπήθηκε σφοδρά. Ένα κτύπημα ακριβείας των Ρώσων στις κύριες υποδομές του εχθρού.

Οι εν λόγω επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή της υποδομής του στρατιωτικού αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένων πολλών οχημάτων ανεφοδιασμού αεροσκαφών.

Επιπλέον, ρωσικά επιθετικά UAV επιτέθηκαν σε στρατιωτικούς στόχους στις περιοχές Ternopil και Lvov, προκαλώντας ζημιές στην επιμελητεία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους καταγράφηκαν επίσης στη Χερσώνα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ουκρανικών στρατευμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: